Kespro Budjetointipäivä

Kespro Budjetointipäivä on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen koulutus ravintolaliiketoiminnan budjetoinnista sekä kannattavuuslaskennasta! Koulutuksessa opit budjetoinnin perusteet, saat vinkkejä budjetin tekemiseen sekä opit tunnistamaan olennaisimmat seikat oman liiketoimintasi kannattavuuden johtamisessa.

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu budjetointiprosessi on taloudellisesti menestyvän ravintolan liiketoiminnan ydin.

Kespro Budjetointipäivä on tiivis ja tehokas kokonaisuus täynnä konkreettista hyötyä: opit koulutuksessa budjetoinnin perusteet ja päivän päätteeksi lähdet takaisin kattiloiden ääreen valmiin budjetin kanssa.

Budjetointipäiville voit tulla budjetoimaan kokonaista tilikautta tai esimerkki tiettyä sesonkia. Budjetointipäiväkoulutus sopii niin yrittäjille, ravintola- ja vuoropäälliköille kuin muille henkilökunnan jäsenille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka aikaisempaa budjetointikokemusta ei vielä olisikaan. Tervetuloa Kespron Budjetointipäivään!

Tulevat budjetointikoulutukset

Seuraavat koulutukset julkaistaan tässä!

Koulutuspäivän sisältö

✔ Opit ravintolan budjetoinnin perusteet: miksi budjetointi on tärkeää, millainen budjetointiprosessi tukee sinun liiketoimintaasi, miten budjetoit myynnit ja kulut sekä mihin kuluihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomioita. Tulosbudjetin lisäksi teemme myös rahoituslaskelman.

✔ Opit budjetoimaan Kespron kehittämän työkalun avulla. Saat koulutuksen jälkeen työkalun käyttöösi.

✔ Teet budjetointiasiantuntijamme avulla koulutuksen aikana ravintolallesi valmiin budjetin tulevalle tilikaudelle tai sesongille.

✔ Kuulet käytännön vinkkejä kannattavan ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen sekä pääset verkostoitumaan muiden yrittäjäkollegoiden kanssa.

Budjetointipäivään osallistuneiden kommentteja:

"Hyvä ja kattava budjetointityökalu."

"Hyvä persoona vetämässä koulutusta. Loistava työkalu budjetoinnin tekemistä varten."

"Vertaistuki, työtuntilaskenta, hyvä budjettityökalu."

Kouluttaja: Malina Pursiainen

Malina Pursiainen on kahvila- ja ravintola-alan konsultti ja kouluttaja yrityksessään Malifood Oy. Hän auttaa kahviloita ja ravintoloita parantamaan kannattavuuttaan ja saavuttamaan tavoitteensa myös konkreettisten laskelmien avulla. Malina on koulutukseltaan restonomi AMK. Hänellä on ollut viisi kahvila-ravintolaa pääkaupunkiseudulla. NewCo Helsingissä Malina on toiminut yritysneuvojana. 

Huom!

Koulutus on suunnattu vain Kespron asiakkaille. Kespron Budjetointipäiviä järjestetään useita kertoja vuodessa, uusimmat koulutuspäivämäärät löydät ilmoittautumiskalenterista sekä kootusti tältä sivulta!

Peruutusehdot

Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen (viikko ennen tapahtumaa) tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko koulutuksen maksu. Koulutus toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. Kespro ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen koulutusta. Peruutuksen sattuessa Kespro ei vastaa ilmoittautuneille jo syntyneistä tai syntyvistä kustannuksista koulutukseen liittyen. Koulutus veloitetaan laskulla, joka lähetetään yritykselle aikaisintaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen.