Aamiainen Kespron noutotukuissa 12.5. klo 7.30–9.30

Suomalaisuuden päivää vietetään 12.5. ja sen kunniaksi Kespron noutotukut ja paikalliset Suomen Keittiömestarit tarjoavat suomalaisuudella ja laadulla puhuttelevan aamiaisen Kespron asiakkaille.

6.5.2022

Julkaistu

Suomalaisuuden päivää vietetään 12.5. ja sen kunniaksi Kespron noutotukut ja paikalliset Suomen Keittiömestarit tarjoavat suomalaisuudella ja laadulla puhuttelevan aamiaisen Kespron asiakkaille.

kespro ja keittiömestarit logo

Suomalaisuuden päivän ja suomalaisen ruokakulttuurin kunniaksi Kespro ja Suomen Keittiömestarit tarjoavat asiakkaille herkullisen aamiaisen Kespron noutotukuissa torstaina 12.5. kello 7.30–9.30. Aamiainen on maksuton Kespron asiakkaille.

Suomalaisuuden päivä on suomen kielen asemaan merkittävästi vaikuttaneen kirjailija, toimittaja ja poliitikko J. V. Snellmanin (1806-1881) syntymäpäivä ja vakiintunut liputuspäivä. Snellmania pidetään kansallisfilosofina ja yhtenä tärkeimmistä kansallisista herättäjistä.

Suomen Keittiömestarit on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii aktiivisesti paikallisten keittiömestariyhdistysten kautta. Yhdistys edistää suomalaista ruokakulttuuria ja gastronomiaa, toimia jäsenistönsä ammattitaidon ja -tiedon edistäjänä ja kehittäjänä sekä on lisätä tietämystä alasta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle.

Varaa hetki ostosten lomaan ja pysähdy nauttimaan Suomen Keittiömestarien laadukkaasti suomalaisista raaka-aineista valmistamasta aamiaisesta ennen päivän kiireitä ja omia liiketoimiasi.

Noutotukkujen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja tapahtumasta noutotukkujen henkilökunnalta. Tervetuloa!

P.S. Jaa aamiaistunnelmasi myös somessa #aamiainen #kespro #tukku

kutsu kuva aamiainen noutotukku

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä