Astiatukku Kespro Showroomin avoimet ovet 22.-24.3.2023

Tervetuloa vierailemaan Astiatukku Kespro Showroomissa avoimien ovien päivillä Helsingin Tukkutorilla 22.-24.3.2023.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Tervetuloa vierailemaan Astiatukku Kespro Showroomissa avoimien ovien päivillä Helsingin Tukkutorilla 22.-24.3.2023.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Joko valmistautuminen kevään juhlakauteen ja kesäsesonkiin on alkanut? Kiireistä kautta varten on hyvä suunnitella ja hankkia astiatäydennykset ajoissa.

Tervetuloa showroomiin!

Astiatukku Kespro järjestää avoimien ovien päivät showroomissa Helsingin Tukkutorilla 22.-24.3.2023 klo 9-15. Jos vierailet Fastfood & Cafe & Restaurant Expossa Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3., hyödynnä tapahtuman aikaan mahdollisuus tutustua astioihimme laajemmin! Asiantuntevat ammattilaisemme ovat tavattavissa sekä Expossa Kespron osastolla että showroomissa. Lisäksi ovet ovat auki showroomissa vielä Expon päättymisen jälkeen perjantaina.

Inspiroiva ympäristö

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun. Showroomilla on esillä monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tavallisesti showroom-vierailut toteutetaan ajanvarauksella. Nyt avoimien ovien päivinä voit pistäytyä vierailulla joustavasti erikseen ilmoittautumatta. Olemme paikalla kaikkina kolmena päivänä klo 9-15. Tervetuloa inspiroitumaan!

Näin saavut

Astiatukku Kespro Showroom sijaitsee Helsingin Tukkutorilla osoitteessa Vanha Talvitie 10 B, Helsinki. Autolla saapuessasi voit ajaa joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Näkyvällä paikalla olevat Kespron logot auttavat oikean oven löytämisessä.Uudistunut Astiakuvasto

Astiatukku Kespron kuvasto on päivittynyt uutuustuotteilla, käy tutustumassa! Sähköisen version kuvastosta löydät aina Astiatukun sivuilta sekä osoitteesta kespro.com/tuotekuvastot-ja-lehdet.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä