Familia Finn Angus -lihatuotteet - Kansainvälistä huippulaatua kotimaisena

Aberdeen Angus on maailman tunnetuin pihvikarjarotu, jonka liha on luontaisesti mureaa, mehukasta ja hyvin marmoroitunutta. Laadukkaat, kotimaiset, antibiootti- ja GMO-vapaat Familia Finn Angus –tuotteet saatavilla Kesprosta.

14.3.2018

Julkaistu

PNM

kuvat

Aberdeen Angus on maailman tunnetuin pihvikarjarotu, jonka liha on luontaisesti mureaa, mehukasta ja hyvin marmoroitunutta. Laadukkaat, kotimaiset, antibiootti- ja GMO-vapaat Familia Finn Angus –tuotteet saatavilla Kesprosta.

Suomalaisen antibioottivapaan angus-pihvilihan tuotantoon keskittynyt Finn Angus Osuuskunta sekä laadukkaan lihan maahantuontiin erikoistunut PNM - Pan Nordic Meat Oy solmivat vuonna 2017 yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on parantaa suomalaisen pihvilihan saatavuutta lisäämällä Finn Angus -nautojen tuotantoa ja kehittää lihan laatua entisestään. Laadukkaat tuotteet löydät Kesprosta Familia Finn Angus -tuotemerkin alta. Myynnistä vastaa Familia Pro. Familia Finn Angus -logo Finn Angus Osuuskunta on vuonna 2013 perustettu angus-karjan kasvatukseen keskittynyt tuottajayhteisö, jossa on tällä hetkellä 27 jäsentä. Osuuskunnan tavoitteena on kasvattaa suomalaisen lihan laatua ja arvostusta. Jäsenet sitoutuvat toimimaan tarkkojen tuotantovaatimusten mukaan ja tähtäävät tasalaatuiseen lopputuotteeseen yhtenevin menetelmin: Eläinten hyvinvointi on etusijalla ja karja saa elää lajityypillisissä olosuhteissa. Lisäksi ruokintaa ja rotuvalintaa kehitetään laadun takaamiseksi ja parantamiseksi.

Aberdeen Angus on maailman tunnetuin pihvikarjarotu, jonka liha on luontaisesti mureaa, mehukasta ja hyvin marmoroitunutta. Ominaisuudet yhdistettynä suomalaiseen, eettiseen kasvatustapaan, ympäristön kunnioitukseen, lihan puhtauteen ja turvallisuuteen ovat myyntivaltteja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Pientuottajien Finn Angus on sitoutunut antibiottivapaaseen tuotantoon. 100 %:sesti ilman antibiootteja tuotettu liha on GMO-vapaata eikä kasvatuksessa ole käytetty hormoneja tai kiellettyjä lisäaineita. Jokaisessa Familia Finn Angus -pakkauksessa on tilakoodi, jolla tuote pystytään jäljittämään syntymä- ja kasvatustilalle saakka.

Finn Angus -ruhot leikataan kansainvälisten standardien mukaisesti ja saatavilla on 25 eri leikkuuta. Anguksesta saadaan hyödynnettyä myös sellaisia osia, joita Suomessa on totuttu käyttämään jauhelihana: huippulaatuista ja maistuvaa picanhaa, maminhaa tai flank steakia. ”Foodservice-asiakkaille on tarjolla entistä enemmän sekä angus arvo-osia että myös helppokäyttöisiä ja laadukkaita burgerpihvejä”, kertoo Familia Pron myyntipäällikkö Erkki Levonen. Tavoitteenamme on keskittyä tuotteistamiseen ja tuotekehitykseen yhdessä asiakkaidemme kanssa, jatkaa Levonen. Kolme Familia Pro Burger -pihviä päällekkäin pöydällä Familia Finn Angus -burgerit löydät Kespron valikoimissa. Kysy myös Familia Finn Angus -pihvilihavalikoimaa ja muita ruhonosia.

Lisätietoja toiminnasta ja tuotteista löydät: www.finnangus.fi sekä www.familiapro.fi.