Hyöty irti Kespron koulutuksista

Kespron järjestämissä koulutuksissa voi ottaa vaikkapa budjetointityökalun haltuun tai kartuttaa tietämystään viineistä.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Kespro ja iStock

Viinikoulutus

Kespro viinikoulutus on räätälöity foodservice-alan ammattilaisille. Käytännönläheinen koulutus tarjoaa Kespron asiakkaille monipuolisesti tietoa viineistä, makuparien yhdistelemisestä, eri viinityyppien myyntivinkeistä sekä uusimmista trendeistä. Koulutus sopii sekä salityöntekijöille, yrittäjille, ravintola- ja vuoropäälliköille että muille henkilökunnan jäsenille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka aikaisempaa viinitietämystä ei vielä olisikaan tai vaikka sitä olisi jo pidemmältä ajalta.

5 syytä osallistua Kespron viinikoulutukseen

  1. Opit perusteet eri viinityyleistä ja viinien valmistuksesta.
  2. Pääset maistamaan eri makupareja, ja opit perusteet eri viinityyleistä ja viinien valmistuksesta.
  3. Saat itseluottamusta viinien myyntiin ja vinkkejä lisämyynnin tekemiseen.
  4. Kuulet uusimmat juomatrendit Suomesta ja maailmalta.
  5. Pääset tutustumaan ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa!

Seuraavat viinikoulutukset järjestetään 17.4. Tampereella ja 18.4. Jyväskylässä. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!


Budjetointikoulutus

Kespro Budjetointipäivä on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen koulutus ravintolaliiketoiminnan budjetoinnista sekä kannattavuuslaskennasta. Koulutus opastaa budjetoinnin perusteisiin, antaa vinkkejä budjetin tekemiseen sekä ohjaa tunnistamaan olennaisimmat seikat oman liiketoiminnan kannattavuuden johtamisessa.

”Päivä alkaa pienellä luennolla ravintolan ja kahvilan kannattavuudessa. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kannattavuutta pohtiessa”, budjetointikoulutuksen pitäjä Malina Pursiainen kertoo.

Koulutus opastaa budjetointityökalun käytössä.

”Budjetointityökaluun tutustutaan kolmessa osassa, ja kaikki tekevät omat budjettinsa. Koulutuksessa voi budjetoida kokonaisen tilikauden tai esimerkiksi tietyn sesongin”, Pursiainen sanoo.

Koulutus sopii niin yrittäjille, ravintola- ja vuoropäälliköille kuin muille henkilökunnan jäsenille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka aikaisempaa budjetointikokemusta ei vielä olisikaan.

Osallistujat ovat löytäneet työkalusta paljon hyötyjä koulutuksen aikana.

”Kun ottaa ajan itselleen budjetointityökalun haltuun ottoon, saa hyvän työkalun ja opastuksen ja budjetti tulee tehtyä omilla luvuilla. Koulutus on ollut monille ihan käänteentekevä kokemus ja iso apu jatkoa ajatellen”, Pursiainen sanoo.

Kevään budjetointikoulutukset järjestetään kolmella paikkakunnalla 27.3. Turussa, 29.3. Helsingissä ja 3.4. Tampereella. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä