Kespro Gastro-messuilla 18.-20.5. – tervetuloa!

Tutustu Kesproon Gastro-messuilla! Kespron osastolla erikoisesittelyssä uusi Ravintolatukku-palvelu. Osastolla Ravintolatukkuun yhdistyvät parhaalla tavalla Kespron erikoistukkutarjonta: Astiatukku Kespro, Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson.

13.5.2022

Julkaistu

Otto Heinonen

teksti

Tutustu Kesproon Gastro-messuilla! Kespron osastolla erikoisesittelyssä uusi Ravintolatukku-palvelu. Osastolla Ravintolatukkuun yhdistyvät parhaalla tavalla Kespron erikoistukkutarjonta: Astiatukku Kespro, Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson.

Kespron löydät osastolta 6h50”Ihan jokainen meistä saa luvan kanssa olla iloinen, että pääsemme viimein kohtaamaan messuilla toisemme. Meidän lisäksemme moni ravintola- ja foodservice-alan toimija on kehittänyt pandemian aikana tuotteita ja palveluita, joita on tarve esitellä. Messuilla kysyntä ja tarjonta pääsevät kohtaamaan ihmisten kautta”, iloitsee Kespron aluejohtaja ja Kespron Ravintolatukku-toiminnasta vastaava Tomi Lotvonen.

Lotvosen mukaan Ravintolatukku on kohderyhmässään saanut hyvin huomiota. Messuilla vieraille esitellään Ravintolatukku-palvelua tarkemmin kuin aiemmin ja messuvierailla on mahdollisuus kysyä yksityiskohtaisemmin palvelusta Kespron asiantuntijoilta.

”Kesprossa hyödynsimme pandemia-ajan satsaamalla merkittävästi palveluidemme kehittämiseen ja Ravintolatukku on tuon kehitystyön konkreettinen tulos. Ulkona syömisen suosion kasvaa juuri nyt voimakkaasti – samalla ravintoloilla on tarve ensiluokkaiselle palvelulle tukun suunnalta. Tämän takia Ravintolatukku on ajankohtainen ja kiinnostava aihe juuri nyt”, kertoo Lotvonen.


Kespron Gastro-messuosasto pähkinänkuoressa

  • Kespro Ravintolatukku -palvelun monipuolisten toimintojen esittely
  • Astiatukku Kespro -kulmaus - astiavalikoiman helmet sekä Astiatukku Kespron uuden showroomin esittely
  • Messujen Foodsterissa maistatetaan kesäisiä makuja Kalatukku E. Erikssonilta sekä Reinin Lihalta
  • Osaston screenillä messuvieraat pääsevät testaamaan Ravintolatukku-kuskin roolissa kuljettajan taitojaan. Osallistujien kesken arvotaan 3 x 50 € lahjakortteja
  • Elämme nopeasti päivittyvien eri uutisvirtojen aikaa! Osastolla Uutisguru-peli, osallistujien kesken arvotaan hulppea palkinto: Illallinen Foodsterissa kuudelle, lisäksi 3 x 50 € lahjakortteja

Tarkemmin Kespron osastoon pääset tutustumaan Gastro-messujen sivuilta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä