Kespro Gastro-messuilla 18.-20.5. – tervetuloa!

Tutustu Kesproon Gastro-messuilla! Kespron osastolla erikoisesittelyssä uusi Ravintolatukku-palvelu. Osastolla Ravintolatukkuun yhdistyvät parhaalla tavalla Kespron erikoistukkutarjonta: Astiatukku Kespro, Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson.

Julkaistu
Otto Heinonen
teksti

Tutustu Kesproon Gastro-messuilla! Kespron osastolla erikoisesittelyssä uusi Ravintolatukku-palvelu. Osastolla Ravintolatukkuun yhdistyvät parhaalla tavalla Kespron erikoistukkutarjonta: Astiatukku Kespro, Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson.

Julkaistu
Otto Heinonen
teksti

Kespron löydät osastolta 6h50”Ihan jokainen meistä saa luvan kanssa olla iloinen, että pääsemme viimein kohtaamaan messuilla toisemme. Meidän lisäksemme moni ravintola- ja foodservice-alan toimija on kehittänyt pandemian aikana tuotteita ja palveluita, joita on tarve esitellä. Messuilla kysyntä ja tarjonta pääsevät kohtaamaan ihmisten kautta”, iloitsee Kespron aluejohtaja ja Kespron Ravintolatukku-toiminnasta vastaava Tomi Lotvonen.

Lotvosen mukaan Ravintolatukku on kohderyhmässään saanut hyvin huomiota. Messuilla vieraille esitellään Ravintolatukku-palvelua tarkemmin kuin aiemmin ja messuvierailla on mahdollisuus kysyä yksityiskohtaisemmin palvelusta Kespron asiantuntijoilta.

”Kesprossa hyödynsimme pandemia-ajan satsaamalla merkittävästi palveluidemme kehittämiseen ja Ravintolatukku on tuon kehitystyön konkreettinen tulos. Ulkona syömisen suosion kasvaa juuri nyt voimakkaasti – samalla ravintoloilla on tarve ensiluokkaiselle palvelulle tukun suunnalta. Tämän takia Ravintolatukku on ajankohtainen ja kiinnostava aihe juuri nyt”, kertoo Lotvonen.


Kespron Gastro-messuosasto pähkinänkuoressa

  • Kespro Ravintolatukku -palvelun monipuolisten toimintojen esittely
  • Astiatukku Kespro -kulmaus - astiavalikoiman helmet sekä Astiatukku Kespron uuden showroomin esittely
  • Messujen Foodsterissa maistatetaan kesäisiä makuja Kalatukku E. Erikssonilta sekä Reinin Lihalta
  • Osaston screenillä messuvieraat pääsevät testaamaan Ravintolatukku-kuskin roolissa kuljettajan taitojaan. Osallistujien kesken arvotaan 3 x 50 € lahjakortteja
  • Elämme nopeasti päivittyvien eri uutisvirtojen aikaa! Osastolla Uutisguru-peli, osallistujien kesken arvotaan hulppea palkinto: Illallinen Foodsterissa kuudelle, lisäksi 3 x 50 € lahjakortteja

Tarkemmin Kespron osastoon pääset tutustumaan Gastro-messujen sivuilta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä