Kespro ja K-CaaraGo yhteistyössä tukemaan ravintoloiden kotiinkuljetuspalveluita

Poikkeuksellisessa tilanteessa Kespro haluaa tarjota pääkaupunkiseudun ravintoloiden kotiinkuljetustarpeisiin autoja joustavin ehdoin yhteistyössä K-ryhmän autokauppa K-Caaran kanssa.

26.3.2020

Julkaistu

Poikkeuksellisessa tilanteessa Kespro haluaa tarjota pääkaupunkiseudun ravintoloiden kotiinkuljetustarpeisiin autoja joustavin ehdoin yhteistyössä K-ryhmän autokauppa K-Caaran kanssa.

Ravintolat ovat nyt poikkeuksellisen haasteen edessä ja haluamme Kesprossa tarjota ratkaisua pääkaupunkiseudun ravintoloiden omiin kotiinkuljetuspalveluihin yhteistyössä K-Caaran kanssa.

Kespro ja K-ryhmän autokauppa K-Caara yhteistyössä tarjoavat joustavaan tarpeeseen soveltuvaa K-CaaraGo-autoa nyt -10% alennuksella kaikille Kespron asiakkaille pääkaupunkiseudulla.

K-CaaraGo-auton voi vuokrata joustavasti omaan tarpeeseen sopivaksi. Vuokra-ajan voi valita 1-12kk pituiseksi ja yksi kuukausi pitää sisällään 2000 km ajoa. Palvelu sisältää lähes kaikki autoiluun liittyvät kulut, mukaan lukien vakuutukset ja verot. Maksat siis itse vain polttoaineesta ja tarvittaessa tuulilasinpesunesteen täydennyksestä.

Alla esimerkkiauto alennetulla hinnalla:

Volkswagen Polo Comfortline 1,0 TSI 70 kW DSG-automaatti: 494 €/kk sis. alv.

Täyden valikoiman löydät osoitteesta: www.caara.fi/fi/go

HUOM! Palvelu saatavuus rajattu tällä hetkellä pääkaupunkiseudun asiakkaillemme, jotka voivat noutaa vuokra-auton K-CaaraGo:n toimipisteestä Vantaan Airportista (Tikkurilantie 123, 01530 Vantaa)

Voit jättää yhteydenottopyynnön sivustolla haluamastasi autosta tai voit olla suoraan puhelimitse yhteydessä myyntipalveluumme numerosta 010 533 3650.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä olevasi Kespron asiakas, niin alennus huomioidaan auton hinnassa. Tarjous voimassa toistaiseksi. K-CaaraGo-kespro polo

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä