Kespro jatkaa palvelutarjoomansa rakentamista

Foodservice-asiakkuuksille suunnattu palvelukokonaisuus Kespro Palvelut täydentyy syksyn aikana viidellä uudella kumppanuudella, jotka tarjoavat ravintoloiden käyttöön kehitettyjä palveluja.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE

Palvelujaan Kespro Palvelut -portaalin kautta lähtevät tarjoamaan Accountor, Lindström, L&T, Neste sekä K-Auto. Uudella liiketoimintalähdöllä Kespro erottautuu yleistukkumarkkinassa, kun ravintolakeittiötuotteiden lisäksi asiakkaille pystytään tarjoamaan ravintolan liiketoimintaan lisäarvoa tuottavia palveluja.

”Kespron välityksellä palvelujaan ravintoloitsijoille tarjoaa jo yhdeksän kumppaniyritystämme. Kespron omia ja kumppaniemme tarjoamia palvelukokonaisuuksia on jo 14 ja tavoitteemme on kasvattaa kokonaisuus yli 30 palveluun seuraavien vuosien aikana”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

”Ostaessaan palvelut Kespron kautta, ravintola saa niistä merkittäviä lisäetuja. Kumppaniemme palvelut on koostettu siten, että ne tarjoavat relevantteja ratkaisuja ravintolatoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen”, kertoo Jaatinen.

Kespro Palvelut -tarjooman uudet kumppanit

Accountor

Kirjanpito-, palkanlaskenta- sekä HR-palveluja tarjoava Accountor tarjoaa monipuoliset palveluratkaisut Kespron asiakkaille etuhinnoin. Uudelle ravintolayrittäjälle tarjotaan esimerkiksi kolmen ensimmäisen kuukauden palveluja veloituksetta. Ravintola saa edullisemmin käyttöönsä myös työvuorosuunnittelun hallintaa helpottavan MaraPlan Pro -järjestelmän.

Lindström

Ravintolan siisteys vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden mielikuvaan ravintolasta. Lindström tarjoaa Kespron asiakkaille vastuullisen ja ravintolalle aikaa säästävän vaihtomattopalvelun sekä hygieniaratkaisut WC-tiloihin. Eri palvelukokonaisuuksista tarjotaan veloituksetonta jaksoa Kespron asiakkaille mm. vaihtomattopalveluissa ja WC-tilojen ja keittiön hygienialaiteratkaisuissa.

L&T

Järkevästi toteutettu jätehuolto on keskeinen osa ravintoloiden vastuullisuutta. Myös uudistunut jätelaki asettaa tarkempia vaatimuksia ravintolan kierrätystä kohtaan. Tähän liittyen L&T tarjoaa Kespron asiakkaille maksutonta jätelakikonsultointia. Kilpailukykyisten jätehuoltopalvelujen lisäksi L&T tarjoaa ravintoloille mm. kiertotalouden asiantuntijapalveluja, kiinteistönhuoltoa ja muita tukipalveluja.

Neste

Auto on usean ravintoloitsijan yksi tärkeimmistä työkaluista ja autolla tehtävät kuljetukset merkittävä osa ravintoloiden arkea. Kespron asiakkaat saavat Neste- ja Neste K -liikenneasemilta alennusta polttonesteistä ja autopesuista (pl. Neste Express). Koko Suomen kattava Neste-verkosto muodostuu yli 700 liikenne- ja automaattiasemasta.

K-Auto

Kespro ja K-Auto tarjoavat yritysasiakkailleen Suomen laajimman sähköautovalikoiman monipuolisilla rahoitusvaihtoehdoilla. Ravintoloitsija saa veloituksettoman K-Latauksen Yritystilin sekä uusiin ladattaviin leasing-autoihin lataussaldoa.

Muut kumppanit

Keväällä 2022 Kespro aloitti yhteistyön ruokahävikin hallintapalvelua tarjoavan Hukka AI:n, NSnappy-omavalvontapalvelua tarjoavan Nokevalin, henkilöstövuokrauspalveluja tarjoavana Eezyn ja Täsmä Työterveyden kanssa.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä