Kespro mukana FFCR Expossa 22.-23.3.2023 – tervetuloa!

Fastfood & Cafe & Restaurant Expo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023. Kespron löydät osastolta 3D15!

Julkaistu
Kespro
kuvat

Fastfood & Cafe & Restaurant Expo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023. Kespron löydät osastolta 3D15!

Julkaistu
Kespro
kuvat

Tervetuloa verkostoitumaan ja inspiroitumaan FFCR-messuille Helsingin Messukeskukseen Kespron osastolle 3D15! Kerromme, miten uusien palveluiden avulla asiakkaidemme arki saadaan entistä sujuvammaksi ja miten voimme olla avuksi ravintolan liiketoiminnan kehittämisessä.

Tule aistimaan osastollemme foodservice-alan uusi pöhinä ja tunnelma ja samalla nauttimaan herkullisista maisteluannoksista, joita keittiömestarimme valmistavat messuvieraille huippuraaka-aineista.

Vieraile myös FFCR Expon uudella tapahtuma-areenalla, Live Kitchenissä, jonka ohjelman resepti on selkeä: superammattilaisia, keskusteluja ja makuelämyksiä – mukana stagella myös Kespro, Kalatukku E. Eriksson ja Reinin Liha. Jutellaan lisää messuilla!


Kespro Tapahtumat FFCR 2023

Kespron osasto 3D15

Vinkki!

Tervetuloa vierailemaan Astiatukku Kespro Showroomissa avoimien ovien päivillä Helsingin Tukkutorilla 22.-24.3.2023 klo 9-15. Asiantuntevat astiamyynnin ammattilaisemme ovat tavattavissa sekä Expossa Kespron osastolla että showroomissa. Lisäksi ovet ovat auki showroomissa vielä Expon päättymisen jälkeen perjantaina.

FFCR 2023


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä