Kespro mukana PRO-gaalan 20-vuotisjuhlallisuuksissa - PRO-palkintojen saajat selviävät 21.4.

PRO-gaalassa palkitaan vuosittain HoReCa-alan ammattitaitajia. Viime vuosien mukaisesti Kespro sponsoroi gaalassa Innovaatio-sarjaa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

PRO-palkinnot ovat ravintola-alan arvostetuimpia kunnianosoituksia, ja niissä otetaan huomioon ravintola- ja ammattikeittiöosaajien erilaiset roolit ja tehtäväalueet. Tänä vuonna palkinnot jaetaan jo kahdenkymmenennen kerran.

PRO-palkinto jaetaan tunnustuksena hyvin tehdystä työstä. Alan merkittävin tunnustuspalkinto nostaa esiin ravintola- ja ammattikeittiöosaajien ammattitaidon, asenteen ja esikuvallisuuden. Arviossa painavat niin vastuullinen toiminta, esimiestyö kuin talouden hallintakin.

Kespro sponsoroi foodservice-alan uusia innovaatioita

Perinteiseen tapaan Palkinnot jaetaan 15 eri sarjasta, joissa huomioidaan eri ammattinimikkeet sekä vastuu- ja tehtäväalueet. Kespro sponsoroi gaalassa Innovaatio-sarjaa.

”Olemme Kesprossa uudistuneet viime vuosina hurjasti. Kuten aiemminkin, haluamme olla alan kehityksen ytimessä nostamalla uusia alamme alkuja pinnalle. Palkinnon jakamisen tavoitteena on löytää foodservice-markkinaa uudistava innovaatio”, sanoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

PRO-finalisteilta odotetaan paljon

Vuoden 2022 finalisteja sarjassa ovat tapahtumatekniikkapalvelu Eventual Oy, pizza-automaatti Fizza sekä tilantarjoaja Sodexon tuoteruokasarja Simply To Go.

”Vuoden 2022 innovaatiosarjan finalisteissa korostuvat ominaisuudet ovat edistyksellinen kokeilunhaluisuus ja yhteiskunnallinen vastuullisuus”, sanoo Korhonen.

”Intohimoiset tekijät löytävät uusia ratkaisuja ja vievät koko alaa eteenpäin. Tulevaisuuteen katsova ja kokeileva asenne on vastoinkäymisiä kohdanneella alallamme erityisen tärkeää", Korhonen summaa.

Tapahtuma järjestetään 21.4. Helsingin Messukeskuksessa. Gaalan juhliessa huhtikuussa 20-vuotisjuhlaansa, pääsevät vieraat ihailemaan koko Helsingin valaisevaa ilotulitusta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä