Kespron ilmainen Raportit-palvelu ravintolayrittäjän tueksi

Seuraa, johda ja vertaile ostojasi Kesprosta uuden, ilmaisen Raportit-palvelun avulla! Palvelu on tällä hetkellä pilottivaiheessa ja laajempi käyttöönotto alkaa huhtikuun 2023 alkupuolella.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen & Kespro

Kuvat

Kespro

Raportit-palvelu helpottaa ostojen seurantaa

Mikä osuus ostoista on kotimaista? Kuinka paljon rahaa hankintoihin kuluu? Kuinka suuri osa hankinnoista on luomua? Esimerkiksi näihin kysymyksiin voi löytää vastauksen Kespron uuden Raportit-palvelun kautta.

"Vastaamme Kesprossa foodservice-alan haasteisiin ja tuemme ravintola-alan yrittäjiä parhaamme mukaan. Ilmainen Raportit-palvelu auttaa ravintolaa johtamaan ostoja Kesprosta sekä optimoimaan raaka-aineisiin käytettyjä euroja", Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen kertoo.

Mikä Raportit-palvelu on?

Raportit on työkalu, jolla voi kehittää ravintolan liiketoimintaa ja kannattavuutta seuraamalla ostoja. Palvelu kokoaa dataa ostoista, joita asiakas on tehnyt Kesprolta sekä ostoista, joiden laskut kiertävät Kespron kautta. Mukana ovat myös kaikki Kespron asiakkaan Reinin lihasta ja Kalatukku E. Erikssonilta tehdyt suoraostot.

Miten ravintolan ostoja voi tarkastella palvelussa?

Omia ostoja voi tarkastella esimerkiksi kotimaisuusasteen tai tuotekohtaisesti eurojen tai kilojen kautta. Ostoja voi katsoa kokonaisuutena, toimittaja- ja tuotetasolla, vertailla esimerkiksi toimipaikkojen välillä tai tarkastella aiempaan vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Ostoksia voi lajitella myös y-tunnustasoisesti, toimipaikka-, ketju- ja tilaajakohtaisesti. Lisäksi ostokset voi suodattaa esimerkiksi vastuullisuusmerkintöjen mukaan (esimerkiksi luomu, Reilu kauppa tai Sydänmerkki).

Kuka voi käyttää palvelua?

Raportit palvelu on digitaalinen palvelu, jossa asiakas itse päättää, millaisia käyttöoikeuksia ja kenelle niitä jaetaan. Oma sensitiivinen data on turvassa.

Miten dataa voi hyödyntää?

Omista tiedoista voi tehdä raportteja, jotka voi viedä esimerkiksi Excel- tai PDF-muotoon edelleen jatkohyödynnettäväksi. Palvelussa on lisäksi valmiina asiakasta palvelevia raportteja, jotta palvelun käyttö olisi mahdollisimman nopeaa. Raportit-palvelu on ilmainen kaikille Kespron asiakkaille. Erityisesti se palvelee niitä käyttäjiä, jotka vastaavat yrityksen raaka-ainebudjetista ja -ostoista.

Vastaamme Kesprossa foodservice-alan haasteisiin ja tuemme ravintola-alan yrittäjiä parhaamme mukaan. Ilmainen Raportit-palvelu auttaa ravintolaa johtamaan ostoja Kesprosta sekä optimoimaan raaka-aineisiin käytettyjä euroja.
Taiju Jaatinen, Kespro

MN0222 Ravintolatukku taytti vuoden 001

Mitä hyötyä Raportit-palvelusta on?

1. Valmiit näkymät ostojen seuraamiseen

Yhden näkymän kautta voi seurata kaikkien toimipisteiden kuukausikohtaisia ostoja Kesprosta kuluvan ja edellisen vuoden osalta. Valmiit raportit ja asiakaskohtaiset näkymät nopeuttavat ostojen seuraamista.

2. Raaka-aineostojen seuranta

Palvelun avulla omia raaka-aineostoja voi johtaa tiedolla. Raaka-ainekulujen optimoiminen helpottuu, kun ostodata löytyy yhdestä palvelusta. Kumulatiivinen ostojen seuranta auttaa ymmärtämään, missä vuosiostoissa mennään. Ostodatasta voi helposti suodattaa myös toimittajanäkymän.

3. Vastuullisuus

Omien ostojen vastuullisuuden seuranta on entistä helpompaa. Esimerkiksi kotimaisuusasteen datatiedon avulla voi asettaa tavoitteita kotimaisuusasteen nostamiseen ja sen lisäksi saada sisältöä myös omaan vastuullisuusviestintään.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä