Kespron kevään 2023 uutuudet – esivalmistelun taito kannattaa!

Esivalmistelu on yksi tärkeimmistä ammattikeittiön työvaiheista. Sujuva arki tarkoittaa liikeideaan sopivan esivalmistelutekniikan soveltamista. Hyödynnätkö valmiita tai puolivalmiita ratkaisuja vai teetkö kaiken itse? Kespron valikoiman avulla onnistut!

Julkaistu
Kespro
teksti

Esivalmistelu on yksi tärkeimmistä ammattikeittiön työvaiheista. Sujuva arki tarkoittaa liikeideaan sopivan esivalmistelutekniikan soveltamista. Hyödynnätkö valmiita tai puolivalmiita ratkaisuja vai teetkö kaiken itse? Kespron valikoiman avulla onnistut!

Julkaistu
Kespro
teksti

Uutuudet kevät 2023 – Esivalmistelun taito

Näin hyödynnät Kespron kevään uutuudet

Misausideat ammattilaisten kertomana

Huolellinen esivalmistelu korostuu ravintolan toiminnassa monessa kohtaa, sillä se vaikuttaa tehokkuuteen sekä keittiön että salin puolella. Kysyimme asiakkailtamme, mitä he ajattelevat esivalmistelun taidosta.


Esivalmistelun tasot

Salaattipöydän tuotteet voi tehdä alusta asti itse tai hyödyntää osittain tai kokonaan valmiimpia ratkaisuja. Kespron laaja kasvisvalikoima auttaa ammattilaisia molemmissa tarpeissa.


Inspiraatiota salaattipöydän esivalmisteluun

Herkullinen salaattipöytä helposti: salaattipöydän ainekset kannattaa esivalmistella kylmiöön ja sekoittaa menekin mukaan. Näin raaka-aineet pysyvät tuoreempina ja voit käyttää niitä laajemmin eri ruokalajien tekemiseen!


Herkullinen ja moderni pitakebab

Perinteisille kebab-annoksille on edelleen kysyntää, mutta modernit kasvis- ja kanaversiot ovat yhä suositumpia. Uskalla uudistaa liiketoimintaa ja tuttuja annoksia herkullisella pitakebabilla!


Pizzalistalle sinihomejuustoa

Yksi suomalaisten suosituimmista pizzatäytteistä on sinihomejuusto. Kespron Menu-tuotevalikoiman uusi laktoositon, mieto sinihomejuustomuru sopii erinomaisesti pizzan päälle ja on mainio edullinen maustaja.


Salaatista bowliksi – paikan päällä tai take away!

Annos on hetkessä mielenkiintoisempi, kun sen tarjoilee kulhosta. Bowlien rakenne on yksinkertainen: rakenna pohja valmiista salaattisekoituksesta, riisistä tai pastasta. Lisää haluttu proteiini ja viimeistele siemenillä, pähkinöillä tai yrteillä.


Miten tarjoilla ja kuljettaa catering-tuotteita tehokkaasti?

Catering-palveluissa toiminnan suunnittelu ja tehokkuus korostuvat erityisen tärkeinä. Tehokkuutta saadaan parannettua esimerkiksi pakkausratkaisuilla kesätapahtumia ja -juhlia toteutettaessa. Muista tarjoiluissa erityisruokavalioiden huomioiminen!


Risotolla katetta ja uusia makuja – muista myös aterintaskut!

Ravintolan kesän ruokalistoja suunniteltaessa on hyvä huomioida, että ruokalistoilta löytyy erilaisia makuja ja vaihtoehtoja. Menun lisäksi on hyvä varmistaa tyylikäs kattaus, joka voidaan kätevästi toteuttaa Dunin Duniletto Slim -aterintaskujen avulla.


Punaviinikastike – esivalmistele helposti

Yksi kesäravintolan klassikoista, pihvi punaviinikastikkeella, on kysytty annos tulevanakin kesänä. Katso, miten esivalmistelet punaviinikastikkeen helposti!


Vaniljakastike vakuumista

Vitriinin sisällön voi koota asiakasta houkuttelevaksi monella tavalla. Tuotteet voivat olla täysin valmiita, kaikki itse tehtyjä tai kokonaisuus voi pitää sisällään näitä molempia.


Viinin ja ruoan yhdistäminen – ruoan ja viinin tasapaino ravintolassa

Viinin ja ruoan yhdistäminen pohjautuu perusmakujen tasapainoon ja aromien yhdenmukaisuuteen. On tärkeää ymmärtää, mitä lautasella on, miten se on valmistettu ja mitä sen kanssa tarjotaan. Viinin maku muuttuu huomattavasti sen mukaan, minkälainen ruoka on.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä