Kespron messukiertue 2019

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan Kespron messuille! Seitsemän paikkakunnan kiertueella on mukana yli 200 näytteilleasettajaa.

21.8.2019

Julkaistu

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan Kespron messuille! Seitsemän paikkakunnan kiertueella on mukana yli 200 näytteilleasettajaa.

Suomen suurin foodservice-alan messukiertue starttaa Lahdesta tiistaina 3.9. Messuilla on mahtava määrä tuoteuutuuksia tulevaan juhlakauteen ja arkeen. Vinkkejä, ratkaisuja, uusia värejä kattauksiin, vastuullisia, ympäristöystävällisiä tuotteita ja tuotteita kasvis- ja vegaaniruokailuun – tietoa, elämyksiä ja maistettavaa. Alkoholiosastoilla upeita uutuusviinejä, samppanjaa ja panimotuotteita ravintoloille.

Yli 200 näytteilleasettajaa

Kespron messut järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tänäkin vuonna seitsemän paikkakunnan messukiertueella on mukana reilusti yli 200 näytteilleasettajaa, jotka tuovat tuotteensa ja palvelunsa messuille. Suomen elintarviketeollisuuden parhaat brändit, pientuottajat, alkoholitoimittajat, panimot ja pienpanimot, joiden myötä messujen anti on varmasti runsas, monipuolinen, värikäs ja kiinnostava.

Suomen inspiroivin ja ruokaisin ammattitapahtuma!

Uutta messuilla Helsingissä:

Kespron Helsingin messujen uudella tapahtuma-alueella Helsingin Messukeskuksessa Kespron uuden ravintolatutkimuksen julkistus.

Lisäksi mielenkiintoisia tietoiskuja aiheena vastuullisuus. Katso lavaohjelma ja laita kalenteriin!

Lavaohjelma:

14.00-15.00 Suomalaisten odotukset ravintoloille 2020 -tutkimuksen julkistus, Kespro

15.30-16.00 Ilmastokestävää reseptiikkaa ruokapalveluihin, Helsingin Yliopisto, reseptiikan kehittäjä Lilli Munck ja tutkimusavustaja Pirjo Apell

16.15-16.45 Gluteeniton asiakas ravintolassa – kuinka toimia, Keliakialiitto, restonomi, ammattiopettaja Eija Lindberg

17.00-17:30 Hävikin raportoinnista tulokselliseen toimintaan, Lassila & Tikanoja, johtava hävikkiasiantuntija Eveliina Lindell

Helsingin messut järjestetään Messukeskuksen hallissa 6. Messut ovat avoinna klo 13–18. Tänä vuonna Helsingin alkoholimessut aukeavat jo klo 13!

Kespron uutuudet kattavasti esillä

Kokki asettelee yrttiä liha-annoksen päälle

Kespron ruokaosastolla on tarjolla paljon ideoita ja ratkaisuja lounaalle uutuustuotteista, joita tänä syksynä lanseerasimme noin 100. Vinkkejä ja tuotteita elämykselliseen lautastarjoiluun kädentaitajille, edullisia raaka-aineita arvostaville tekijöille, työtä säästäviä tuotteita arjen helpotukseen sekä konsepteja niitä janoaville. Hae osastoltamme uusi lounasjulkaisumme Maukas & Mehevä.

Uutta hehkua kattauksiin

Kespron nonfood-osastolta saa ideoita erilaisiin näyttäviin kattauksiin eri kohderyhmille. Esillä on uutuuksia tutuilta Figgjolta, Villeroy & Bochilta ja Amefalta, mutta myös uusilta valmistajilta.

Tule astiaosastolle kuulemaan ja katsomaan vinkkejä hävikkiruoan pienentämiseen astiavalinnoilla – lautasen reunoilla on väliä.

Kespron astiaosastolla on myös mahdollisuus tehdä huikean edullisia hankintoja erilaisista astioista, joita myymme pois mallistojen vaihtuessa. Kannattaa olla nopea, tilaukset tehdään messuilla ja mallistot vaihtuvat kiertueen edetessä.

Kespron alkoholiosastolla maistatuksessa elegantit samppanjat Champagne F. Cossyn samppanjatalolta sekä uutuusluomuviinejä. Maxime Trijol -konjakkibaarissa baarimestarimme ravistaa lasiin muun muassa Sidecar-klassikkococktailin ainekset.

Messut avoinna:

klo 13–18 Elintarvikkeet, kattaus
klo 15–18 Alkoholi (Alkoholimessut vain anniskeluluvallisille yrityksille)

Muista rekisteröityä ennakkoon!
Ilmoittaudu Kespron messuille >>

Ruoka-annos keraamisella, mustalla, neliskulmaisella lautasella

Kespron messut 2019

Lahti, tiistai 3.9.
Lahti Halli, Salpausselänkatu 7

Tampere, torstai 5.9.
Tähtiareena, Tampereen Messu- ja urheilukeskus, Ilmailunkatu 20

Kuopio, torstai 12.9.
Kuopio Halli, Opistotie 4

Turku, tiistai 17.9.
Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9–13

Helsinki, torstai 19.9.
Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1

Oulu, keskiviikko 25.9.
Oulu-halli, Ylioppilaantie 4

Rovaniemi, torstai 26.9.
Lappi Areena, Hiihtomajantie 4

Kespro facebook

Kespro Instagram

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä