Maailma Kattilassa -vastuullisuustapahtuma ravintola-alan ammattilaisille

Kuluttajien odotukset ravintoloiden vastuullisuutta kohtaan kasvavat. Kespron Maailma kattilassa -tapahtuma siirtyy keväältä 2022 myöhempään ajankohtaan.

23.5.2022

Julkaistu

Kuluttajien odotukset ravintoloiden vastuullisuutta kohtaan kasvavat. Kespron Maailma kattilassa -tapahtuma siirtyy keväältä 2022 myöhempään ajankohtaan.

Huom! Tapahtuma on peruttu keväältä 2022, ajankohta siirtyy

Vastuullisuus on osa kriteeristöä, jolla asiakkaat valitsevat ravintolansa. Vastuullisuusteot kannattaa siis kohdistaa niihin osa-alueisiin, jotka merkitsevät eniten juuri sinun ravintolasi asiakkaille.

”Tämän päivän kuluttajalle vastuullisuuden tulee olla yhä läpinäkyvämpää ja toimenpiteitä tähän odotetaan myös ravintoloilta. Asiakkaat odottavat, että ravintolalla on tahto toteuttaa vastuullisuutta ja auttaa asiakasta kestävien valintojen tekemisessä. Viimeistään nyt pandemiajaksojen jälkeen vastuullisuus on vakiintunut toimialamme perusedellytykseksi”, sanoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Maailma kattilassa nimio kesprocom banneri

Lue Maailma kattilassa -julkaisu


Suomalaisten odotukset vastuullisuudelta

Tutustu myös 2021 lopulla julkaistuun Kespron vastuullisuustutkimukseen, jossa haastateltiin tuhatta suomalaista kuluttajaa ravintoloiden vastuullisuuteen liittyen.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä