Monikäyttöinen levymozzarella

Saksalainen meijeri venytti mozzarellapallon monikäyttöiseksi mozzarellalevyksi, joka tarjoaa uusia vaihtoehtoja annosten tarkoiluun ja reseptiikkaan.

Julkaistu
Niina Mälkiä
teksti
Marco Meyer
kuvat

Saksalainen meijeri venytti mozzarellapallon monikäyttöiseksi mozzarellalevyksi, joka tarjoaa uusia vaihtoehtoja annosten tarkoiluun ja reseptiikkaan.

Kaikkea se saksalainen keksii – ja hyvä niin, sillä tämä Bayernlandin juustolan keksintö on oivallinen! Mozzarella wrap, joka voisi suomeksi olla levymozzarella, ratkaisee monikäyttöisyydellään monta haastetta keittiössä. Palkintoraadeissa ollaan oltu samaa mieltä, sillä tuote on palkittu Saksan vuoden parhaana elintarvikkeena.

Pian 90-vuotiaalla Bayernlandin meijerillä ja juustolalla on pääkonttori Nürnbergissä. 1970-luvulla yritys perusti tytäryhtiön Italiaan, ja nykyisin Bayernlandin juustoja viedään yli 40 maahan.

Täytä, rullaa ja kuorruta

Pastöroidusta lehmänmaidosta valmistettu ohut mozzarellalevy sopii täytettäväksi, täytteeksi ja kuorruttamiseen.

Täytä ja rullaa. Kääri mozzarellalevyn sisälle kasviksia, kalaa tai leikkeleitä ja viipaloi pinwheel-annospaloiksi. Tarjoa sopivan kastikkeen kanssa alkuruoaksi, tikuta cocktailpalaksi tai kata noutopöytään. Runsaampi versio on mozzarellasta ja täytteistä pyöräytetty viljaton wrap.

Kaksi rullattua mozzarellalevyä

Käytä täytteenä. Avatun mozzarellalevyn voi paloitella muutamaan osaan ja käyttää juustoviipaleiden tapaan leivissä. Kerrosta mozzarellalevy tortillaletun kanssa, täytä ja kääri täyteläiseksi wrapiksi. Täytettyihin possun- ja naudanfileerulliin saat mozzarella wrapista siistin ja yhtenäisen juustokerroksen.

Vuoraa ja kuorruta. Päällystä mozzarella wrapilla terriinit tai kuorruta murekkeet mozzarellalevyn ja pekoniviipaleiden kanssa. 19 prosenttia rasvaa sisältävä Bayernland mozzarella wrap sopii myös uuniruokien gratinointiin.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä