Näin valmistat Redefine Meat -tuotteet ravintolassa

Kesällä 2022 Suomen foodservice-ala kohahti, kun Gastro Helsinki -messuilla esiteltiin Redefine Meat, maailman ensimmäinen 3D-printattu kasvipohjainen lihaton liha. Puoli vuotta myöhemmin liha tuli myyntiin Kesproon. Mutta miten tuotetta käytetään?

Julkaistu
Kaupallinen yhteistyö: Redefine Meat
teksti
Kespro, Redefine Meat
kuvat

Kesällä 2022 Suomen foodservice-ala kohahti, kun Gastro Helsinki -messuilla esiteltiin Redefine Meat, maailman ensimmäinen 3D-printattu kasvipohjainen lihaton liha. Puoli vuotta myöhemmin liha tuli myyntiin Kesproon. Mutta miten tuotetta käytetään?

Julkaistu
Kaupallinen yhteistyö: Redefine Meat
teksti
Kespro, Redefine Meat
kuvat

Fleksaus, lihan vähentäminen ja kokonaan lihaton ruokavalio lisäävät suosiotaan ympäri maailmaa. Uusia lihan kaltaisia proteiineja tulee markkinoille ja niiden laatu alkaa olla huippuluokkaa. Yksi korkeatasoisimmista tuotesarjoista on Suomessa yksinoikeudella foodservice-ammattilaisille Kesprossa myynnissä oleva Redefine Meat.

Redefine Meatin lankkupihvi, eli 3D-printattu kasvipohjainen proteiini, muistuttaa hämmentävästi aitoa lihaa, mutta sopii myös vegaaneille, kuten kaikki sarjan tuotteet. Lue Redefine Meat -tuotteiden ominaisuuksista ja valmistuksesta tammikuun 2023 Menu-lehdestä. Myös Redefine Meat tarjoaa vinkkejä ja ohjeita ravintoloille tuotteista ja niiden valmistuksesta.

Oman liikeidean näköinen annos

Hyvä idea Redefine Meat -annoksen luomiseen on valita oman listan suosituin liha-annos ja tehdä siitä lihaton versio laadukkaalla 3D-tulostelulla kasviproteiinilla. Redefine Meat -tuotteet ovat yhtä monipuolisia kuin tutut lihatuotteet, joten se taipuu lähes mihin tahansa annokseen.

Tuotteisiin kannattaa tutustua hyvin ja löytää omaan tarjontaan sopiva Redefine Meat -vaihtoehto. Kespron valikoimasta löytyy nyt kolme eri käyttötarkoituksiin sopivaa Redefine Meat -tuotetta.

Kolme huipputuotetta eri tarkoituksiin

lammaskebab redefine Lammaskebabia täysin vegaanisena.

Redefine Lamb Kabab Mix

Redefine Lamb Kabab Mix on houkutteleva kasvipohjainen lihatuote, joka sopii erityisesti Välimeren alueesta inspiroituneisiin ruoka-annoksiin. Se on reilusti maustettu ja rakenteeltaan se muistuttaa täyteläistä lampaanjauhelihaa. Tuotteella on helppo luoda vegaanisia kebab-annoksia, jotka todellakin maistuvat myös muiden ruokavalioiden herkuttelijoille.

Valmistaminen on yksinkertaista: massa muotoillaan haluttuun malliin ja grillataan tai paistetaan kauniin ruskeaksi.

Redefine Premium Burger

Redefine Meat Premium Burger on nimensä mukaisesti premium-tasoinen burgerpihvi. Sen lihaisa maku ja karkea, jauhettu rakenne ovat aivan kuin aidon jauhelihapihvin.

Myös tämä tuote, kuten kaikki muutkin Redefine Meat -tuotteet, on kasvipohjainen ja valmistettu GMO-vapaista ainesosista, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.

Burgerpihvi paistetaan tai grillataan aivan kuten lihapihvikin, mutta paistoaika pakkasesta otetulle pihville on 15 minuuttia, sulatetulle noin 10 minuuttia.

Burger3 redefine meat Redefine Meat -burgerpihvi näyttää ja maistuu lihalta, mutta on vegaaninen.

Redefine Beef Flank

Redefine Meat Beef Flank, eli kasvipohjainen naudan lankkupihvi, on herkullinen ja murea naudan kuvetta imitoiva tuote. Sen mehevä rakenne on täydellinen grillaukseen, mutta sen voi valmistaa samoilla tavoilla kuin aidonkin kupeen.

Maailman huippukokit, kuten Marco Pierre White, ovat sanoneet lihan maun, rakenteen, monipuolisuuden olevan omaa luokkaansa. Lisäksi he ovat kokeneet tuotteiden todella inspiroivan heitä, eikä niiden valmistus ole vaikeaa.

Print Large 1800x-Redefine Meat Brasa-2103 Redefine Meat lankkupihvi on aidon lihan tapaan pitkäsyinen. Siihen on tulostettu syisen rakenteen lisäksi aidonoloisia sidosaineita ja nesteitä.

Perusohje Redefine naudan kupeen valmistukseen:

  1. Leikkaa Redefine Beef Flank noin 3 cm leveisiin paloihin
  2. Hiero reilusti öljyllä, ettei tuote tartu grilliin
  3. Paista tai grillaa viipaleita keski- tai korkealla lämmöllä noin 4–5 minuuttia per puoli
  4. Valmiin tuotteen keskeltä mitatun sisälämpötilan tulee olla 72°C
  5. Poista lihat grillistä
  6. Viipaloi palat 1/2–1 cm paksuisiksi viipaleiksi
  7. Mausta karkealla suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja oliiviöljylläKiinnostuitko? Valitse suosikkisi ja lisää ostoskoriin:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä