Onnistuneiden Oktoberfestien ainekset!

Järjestä oktober-teemaviikot. Kesprolla on kattava valikoima tuotteita sesongin juhlien ruoka- ja juomatarjoiluun.

24.8.2018

Julkaistu

Kespro

kuvat

Järjestä oktober-teemaviikot. Kesprolla on kattava valikoima tuotteita sesongin juhlien ruoka- ja juomatarjoiluun.

Iloinen ja vauhdikas oktoberfest kuuluu syksyn juhlasesonkiin. Vauhdikkaaseen menoon tarvitaan tukevat eväät.

Maistuvat saksalaiset makkarat

Savuarominen Thüringerin nakki ja bratwursti sekä perinteiset currywurstit 160-grammaisena ja 400-grammaisena XXL-versiona toimivat noutopöydässä, annoksissa ja street foodina. Makkaroiden kaveriksi sopii perinteisellä menetelmällä tehty, vain valkokaalia ja suolaa sisältävä hapankaali.

Pretzelit & Obadza

Tarjoa suolaiset rinkelit ja pretzeltangot camembertpohjaisen Obadza-juustolevitteen kanssa. Alkuperämerkityssä baijerilaisessa Obadzassa on mukava kuminan maku. Rinkelit ovat sulatusta vaille valmiita tarjottavaksi. Pretzeltangot tulevat raakapakasteina. Pretzel-rinkeli

Bataattimuusi toimii perunasoseen tavoin

Suosittujen bataattiranujen, paahdettujen bataattilohkojen tai uunibataattien lisäksi kannattaa kokeilla myös bataattimuusia. Täyteläisen makuisen soseen valmistat helposti esimerkiksi bataattikuutioista tai -paloista. Bataattimuusi toimii perunasoseen tavoin esimerkiksi laatikkoruoissa, gratiineissa, rieskoissa ja piiraissa.

Bataattimuusia valkoisessa kulhossa

Jälkiruoaksi

Oktoberfestin makeaksi lopuksi maistuu päältä rapea ja sisältä mehukas omena-struudeli, jonka voit tarjota uunilämpimänä tai jäähtyneenä esimerkiksi vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.

Katso myös vinkkimme Halloweeniin >>>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä