Onnistuneiden Oktoberfestien ainekset!

Järjestä oktober-teemaviikot. Kesprolla on kattava valikoima tuotteita sesongin juhlien ruoka- ja juomatarjoiluun.

24.8.2018

Julkaistu

Kespro

kuvat

Järjestä oktober-teemaviikot. Kesprolla on kattava valikoima tuotteita sesongin juhlien ruoka- ja juomatarjoiluun.

Iloinen ja vauhdikas oktoberfest kuuluu syksyn juhlasesonkiin. Vauhdikkaaseen menoon tarvitaan tukevat eväät.

Maistuvat saksalaiset makkarat

Savuarominen Thüringerin nakki ja bratwursti sekä perinteiset currywurstit 160-grammaisena ja 400-grammaisena XXL-versiona toimivat noutopöydässä, annoksissa ja street foodina. Makkaroiden kaveriksi sopii perinteisellä menetelmällä tehty, vain valkokaalia ja suolaa sisältävä Paulsenin hapankaali.

Pretzelit & Obadza

Tarjoa suolaiset rinkelit ja pretzeltangot camembertpohjaisen Obadza-juustolevitteen kanssa. Alkuperämerkityssä baijerilaisessa Obadzassa on mukava kuminan maku. Rinkelit ovat sulatusta vaille valmiita tarjottavaksi. Pretzeltangot tulevat raakapakasteina. Pretzel-rinkeli

Bataattimuusi toimii perunasoseen tavoin

Suositut bataattiranut, paahdetut bataattilohkot tai uunibataatit saavat nyt rinnalleen vegaanisen, kaurakermaisen Menu bataattimuusin. Täyteläisen makuisen valmiin soseen avulla teet ruokalistastasi entistä monipuolisemman ja ajankohtaisemman. Bataattimuusi toimii perunasoseen tavoin esimerkiksi laatikkoruoissa, gratiineissa, rieskoissa ja piiraissa.

Bataattimuusia valkoisessa kulhossa

Jälkiruoaksi

Oktoberfestin makeaksi lopuksi maistuu päältä rapea ja sisältä mehukas omena-struudeli, jonka voit tarjota uunilämpimänä tai jäähtyneenä esimerkiksi vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.

Katso myös vinkkimme Halloweeniin >>>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä