Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro on paljon muutakin kuin perinteinen tukkukauppa. Se on myös luotettava kumppani asiakkaan liiketoiminnassa. Kespro tarjoaa nyt yhteistyökumppaneidensa palvelut asiakkailleen ylivertaisilla eduilla.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Kespro; Vilja Harala

Valikoima, toimitusvarmuus, hinta ja palvelu. Kespron asiakkaana voit luottaa foodservice-alan asiantuntijuuteen myös laadukkaiden kumppanipalveluiden kautta. Kespro tarjoaa yhteistyössä kumppaniyritysten kanssa laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia palveluja, jotka tukevat ravintolayrityksen johtamista ja kehittämistä. Kumppanipalvelut säästävät asiakkaan aikaa olennaiseen – asiakaselämyksen tuottamiseen.

”Haluamme oppia asiakkaidemme liiketoimintaa koko ajan paremmin ja näin pystyä tarjoamaan palveluja, jotka kehittävät heidän liiketoimintaansa”, kertoo palveluliiketoimintajohtaja Taiju Jaatinen Kesprosta.

Kespron yhteistyö palvelukumppaneiden kanssa ei merkitse pelkästään ylivertaista etua asiakkaille, vaan myös helpompaa arkea. Kespro on neuvotellut kumppaneidensa kanssa valmiit palvelupaketit, jotka sopivat foodservice-alan yrittäjille. Asiakas saa palvelut Kespron kautta lisäksi tukkuhintaan.

”Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!”, Taiju Jaatinen kertoo.

Kespron palvelukumppanit

NSnappy – Omavalvonta- ja ruokaturvallisuuden palvelut

Varmista ammattikeittiösi ruokaturvallisuuden taso digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonta- ja hygieniasuunnitelmasi. NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelu ovat käytettävissä Kespron asiakkaille yhden kirjautumisen kautta. Ota käyttöön ylivertaiset kaupalliset edut suhteessa markkinahintaan. Laskutus tapahtuu kätevästi Kespron kautta!

NSnappy on ammattikeittiöiden omavalvontaan erikoistunut digitaalinen palvelu, joka auttaa seuraamaan keittiön ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

Prosessien digitalisointi helpottaa omavalvonnan seurantaa, vähentää laitteiden energiantarvetta ja huoltokustannuksia sekä lisää työhyvinvointia siirtämällä työaikaa yksitoikkoisilta rutiineilta ruoan valmistamiseen ja asiakaspalveluun.

NSnappyn avulla kaikkia omavalvonnan tehtäviä voidaan johtaa, seurata ja raportoida datan avulla. NSnappy toimii kaikilla päätelaiteilla eikä vaadi erillisiä käyttöjärjestelmien vaatimia ladattavia sovelluksia.

Eezy – Henkilöstöpalvelut

Yhteistyössä Kespron kanssa Eezy tarjoaa edullisia ratkaisuja ravintola-alan työvoimapulaan sekä ennakoitavuutta äkillisiin työvoimatarpeisiin. Eezy tarjoaa sekä henkilöstövuokrausta että rekrytointipalveluja Kespron asiakkaille. Se myös uudistaa Suomen työelämää yhdistämällä sopivat osaajat ja heitä tarvitsevat yritykset. Henkilöstövuokraus on joustava ja ketterä tapa tasata foodservice-alan liiketoiminnan suhdannevaihteluita ja resurssitarpeita.

Ammattitaitoisia hotelli- ja ravintolatyöntekijöitä koko Suomeen – tarjoilijoita, kokkeja, hotellityöntekijöitä! Kun tarvitset luotettavia, ahkeria ja ammattitaitoisia hotelli- tai ravintolatyöntekijöitä, voit huoletta kääntyä Kespron asiakkaana Eezyn puoleen.

Eezy HoReCa on alan merkittävin ja suurin toimija. Eezyn kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä hotelli-, ravintola- ja suurtalousalalle.

Hukka AI – Hävikinhallintapalvelut

Kespron asiakkaana saat Hukan palvelupaketin etuhintaan ja laskutuksen Kespron kautta. Ota käyttöön hävikkiasiantuntijan konsultaatiotuki datan analysointiin, toimenpiteiden suunnitteluun ja hävikkihaasteen taklaamiseen.

Hukka AI on helppokäyttöinen, älykäs ja edullisesti skaalattava palvelu ruokahävikin kirjaamiseen ja vähentämiseen. Hukka AI mahdollistaa kestävämmät ja kannattavammat ravintolat puolittamalla niiden ruokahävikin sadoille suomalaisille ammattikeittiöille. Kespro on mukana muutoksessa kohti entistä vastuullisempaa tulevaisuuden foodservice-alaa yhdessä Hukka AI:n kanssa.

”Ruokahävikin vähentäminen on taloudellisesti tuottava ilmastoteko. Hukalla ravintolat ovat kyenneet vähentämään energia-, jäte- ja vesikustannusten lisäksi esimerkiksi raaka-ainekustannuksia 3–7 prosenttia muutamissa kuukausissa. Näiden säästöjen myötä Hukka tarjoaa käyttäjilleen rahat takaisin 10–15 kertaisesti noin puolessa vuodessa.”, kertoo Tuure Karhu Hukka AI:sta.

Täsmä Työterveys – Työterveyshuollon palvelut

Kespron asiakkaana saat Täsmä Työterveyden työterveyshuollon paketit käyttöön etuhintaan. Samalla kartutat omaa ymmärrystäsi työterveydestä, sairauspoissaolojen ehkäisystä ja siitä, miten voit työnantajana ratkaista työkykyhaasteita. Tehokkaasti toimivalla, nopeasti tavoitettavalla työterveyshuollolla on tärkeä rooli myös ravintola-alan resurssipulan ehkäisijänä.

Täsmä Työterveyshuolto on palvelu yrittäjältä yrittäjälle – tunnemme pk-työnantajan työterveyshaasteet ja teemme kaikkemme, jotta niitä olisi mahdollisimman vähän. Osana Kespro Kumppanipalvejuja Täsmä Työterveys varmistaa, että ravintola-alan työterveyshuollon hinta pysyy kohtuullisena ja että kaikessa keskitytään olennaiseen.

Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi niin, että pitkittyviin sairauslomiin ja työkykyriskeihin puututaan ajoissa. Lisäksi asioista puhutaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä, jotta kokonaiskuva pysyy selkeänä.

K-Auto – kaikkea autoiluun liittyvää

K-Auto tarjoaa Kespron kumppaneille kaikki autoiluun liittyvät palvelut saman katon alta. Kespron lailla K-Ryhmään kuuluva K-Auto toimii maahantuojana ja vähittäiskauppiaana Volkswagen-, Audi-, SEAT-, CUPRA-, Porsche-, Bentley-, Volkswagen Hyötyautot- ja MAN -brändeille.

Kespron kumppanina saat autot kilpailukykyiseen hintaan sekä kattavan valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja. Lisäksi tarjoamme uusiin ladattavien autojen leasingsopimuksiin lisäetuna lataussaldoa 5 000 kilometrin* edestä K-Latausverkostoon sekä veloituksettoman K-Lataus-yritystilin.

”Odotamme innolla päästäksemme oppimaan, että millaisia liikkumisen ratkaisuja foodservice-alalla tänä päivänä tarvitaan. Pyrimme toteuttamaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja täten solmimaan pitkäjänteisiä kumppanuussuhteita”, kertoo K-Auton yritysmyyntipäällikkö Mika Aalto.

L&T – jätehuollon ja kierrätyksen palvelut

L&T:ltä saat kaikki jätehuollon ja kierrätyksen palvelut aina lajitteluohjeista keräysvälineisiin, kuljetuspalveluihin ja materiaalikierrätysratkaisuihin. Autamme sinua laittamaan keittiön kierrätysasiat kuntoon ja pienentämään samalla toiminnasta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Tunnemme ammattikeittiön jätehuoltoon liittyvät haasteet ja autamme rakentamaan juuri teille sopivan toimivan lajitteluratkaisun. Laadukkaat jätehuoltopalvelut sujuvoittavat ravintoloiden arkea ja tekevät työskentelystä turvallisempaa. Palveluumme kuuluu myös digitaalinen jäteraportointi sekä sähköinen Oma L&T -asiointikanava, jossa hoidat jätehuollon arkisen asioinnin juuri silloin kun se sinulle sopii.

Uuden jätelain vaatimusten lisäksi myös kuluttajien odotukset ravintoloiden vastuullisuudesta ovat korostuneet. Kespron asiakkaana tarjoamme sinulle maksuttoman jätelakikonsultoinnin sekä uusille L&T:n asiakkaille ensimmäisen kuukauden jätehuoltopalvelut ilmaiseksi.

Accountor – talous- ja henkilöstöhallinnon sekä työvuorosuunnittelun ratkaisut

Yksi tärkeimmistä foodservice-alan yritysten kannattavuuden kulmakivistä on tehokkaasti toteutetut talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Myös työvuorosuunnittelun sujuvuus on välttämätöntä.

Kespron yritysasiakkaana saat laadukkaat talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut sekä markkinoiden johtavan työvuorosuunnitteluohjelmiston etuhintaan. Saat Kespron asiakasetuna Accountorilta maksuttoman yrityksesi toiminnan läpivalaisun. Accountor antaa yrityksellesi kehitysideoita ja suosituksia muun muassa manuaalisen työn vähentämiseksi, kannattavuusseurannan kehittämiseksi ja järjestelmien yhteensovittamiseksi.

MaraPlan Pro -työvuorosuunnitteluohjelmistolla voit tehostaa henkilöstösi työvuorosuunnitteluprosessia, joka ottaa huomioon niin liiketoiminnan kannattavuuden, henkilöstön ja asiakaspalvelun tyytyväisyyden kuin liiketoiminnan johtamisen vaatimukset.

Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!
Taiju Jaatinen, Kespro

Muista myös muut Kespron palvelut

Kespro tarjoaa kumppanipalveluiden lisäksi monipuolisen valikoiman muita foodservice-alan liiketoimintaa tukevia palveluita. Kespron Foodsterista saa apua vaikkapa ruokalistan uudistamiseen tai henkilökunnan kouluttamiseen ja sitouttamiseen. Kespro Ravintolatukku toimittaa tukkutilaukset ravintolaan joustavasti ja nopeasti - vaikka monta kertaa päivässä. Kespro Logistiikka tarjoaa logistiset palveluratkaisut ammattikeittiöille. Kespron koulutusten avulla kehität omaa sekä henkilökuntasi osaamista.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä