Prego Booking – uusi kotimainen pöytävarausjärjestelmä pelastaa kiireessä

Kespro ja Prego Booking tarjoavat ratkaisut ravintolan tehokkaaseen hallinnointiin. Dataa ja tekoälyä hyödyntävä järjestelmä auttaa keskittymään olennaiseen – asiakkaiden palvelemiseen.

Julkaistu
Prego Booking & Kespro
teksti
Prego Booking & Kespro
kuvat

Kespro ja Prego Booking tarjoavat ratkaisut ravintolan tehokkaaseen hallinnointiin. Dataa ja tekoälyä hyödyntävä järjestelmä auttaa keskittymään olennaiseen – asiakkaiden palvelemiseen.

Julkaistu
Prego Booking & Kespro
teksti
Prego Booking & Kespro
kuvat

Prego Booking on syntynyt ravintola-alan aidosta tarpeesta. Kehitystyö sai alkunsa ravintoloitsijoiden visiosta: Mitä kaikkea muuta pöytävarausjärjestelmällä voisi tehdä? Ravintoloissa joudutaan käyttämään useita eri järjestelmiä, jotka aiheuttavat paitsi paljon manuaalista työtä, myös huomattavia lisäkustannuksia. Ravintolan kapasiteetin maksimoiminen ja lisämyynti asiakkaille on mietityttänyt ravintoloitsijoita jo pitkään, mutta markkinoilla olevat yleisimmät järjestelmät eivät ole tälle tasolle vielä kehittyneet. Prego Bookingin ydin on jatkuvassa kehitystyössä ja ravintoloiden aidossa tarpeessa tehdä intohimolla pyöritettävistä ravintoloista myös hyvin menestyvää liiketoimintaa. Prego Bookingin taustalla ovatkin alan konkarit: Ravintolayhtiö Muru Diningin huippuporukka; Samuil Angelov, Timo Linnamäki & Henri Alén.
Mikä Prego Booking on?

Prego Booking on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka parantaa loppuasiakkaan varauskokemusta sekä tehostaa työntekoa ravintolassa. Digitaalinen pohjautuva ravintolan pöytävarausjärjestelmä mahdollistaa keskittymään olennaiseen eli asiakkaiden palvelemiseen. Prego Bookingin kautta asiakas voi tehdä pöytävarauksen – kun taas ravintola hallinnoi tilauksien ja pöytävarauksien lisäksi asiakastietokantaansa. Prego Booking on myös palautekanava asiakkaalta ravintolalle. Prego Booking lisää ravintolan myyntiä, auttaa hallitsemaan varauksia paremmin, parantaa asiakaspalvelun laatua sekä säästää aikaa.

Kespro Palvelut Prego Booking discover Prego

Tulos tai ulos – asiakkaan ostopäätös voi olla varauskalenterista kiinni

Ravintolan varauskalenteri on internetsivuston jälkeen toinen asia, jonka asiakas ravintolasta näkee. Siitä hetkestä alkaa asiakaspolku ravintolakokemukseen. Prego Bookingin varauskalenteri on luotu asiakas edellä mahdollisimman helpoksi, selkeäksi ja sukkelaksi käyttää.

Asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos kautta linjan luo ravintola-alalle tarpeen tehostaa lisäpalveluiden saattamista asiakkaan tietoon jo kauan ennen vierailua ravintolassa, varauksen tekemisen yhteydessä. Varauskalenteriin siis tuodaan asiakaspalvelua parantavia elementtejä, kuten muiden ravintoloiden suosittelua, lisämyyntimahdollisuuksia ja mahdollisuuksia tehostaa ravintolan kapasiteetin varaamista – vaikkapa kahta erilaista lounaskattausta tai eri alueiden myyntiä eri asetuksilla.

Kespro Palvelut Prego premium hospitality solution

Kespron asiakkaana saat Prego Bookingin palvelut markkinoiden parhailla eduilla, kysy lisää myyjältäsi ja tutustu etuihin!

  • Asiakkaita täydestä ravintolasta toiseen – Ravintola täynnä? Järjestelmä suosittelee toista ravintolaa
  • Yritys- & tapahtumamyynti räätälöidysti – Mahdollistaa ravintolan kapasiteetin täyden hyödyntämisen
  • Eksklusiivinen lisämyynti – Myös kolmannen osapuolen toimijat
  • Datalla ennustaminen – AI käyttöön
  • Tehokas asiakasprofiili – Opi tuntemaan asiakkaasi paremmin järjestelmäintegraatioiden avulla


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut digitaalisesta pöytävarausjärjestelmästä omavalvontapalveluun – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä