PRO2022 voittajat selviävät tänään

PRO-gaalassa palkitaan ravintoloiden kovimmat ammattilaiset. Kilpailusarjoja on 15, joista jokaiseen on valittu finaaliin kolme ehdokasta. Kespro sponsoroi Innovaatio-sarjaa, jonka finaalissa ovat Eventual, Fizza sekä Sodexo Simply To Go.

Julkaistu
Otto Heinonen
teksti

PRO-gaalassa palkitaan ravintoloiden kovimmat ammattilaiset. Kilpailusarjoja on 15, joista jokaiseen on valittu finaaliin kolme ehdokasta. Kespro sponsoroi Innovaatio-sarjaa, jonka finaalissa ovat Eventual, Fizza sekä Sodexo Simply To Go.

Julkaistu
Otto Heinonen
teksti

Helsingin messukeskuksessa 21.4.2022 järjestettävässä PRO-gaalassa juhlitaan 20. kerran ammattitaitoa ja osaamista. Ravintola-, kahvila- ja suurkeittiöammattilaisista poimitaan 15 kilpailukategoriassa alansa ja toimialueensa parhaat.

Jo finaalipaikka kilpailusarjassa on upea saavutus. Tavanomaisesti tunnustuspalkinnot jakautuivat tasaisesti eri puolille Suomea. Kespro sponsoroi edellisvuosien tapaan PRO-palkintojen Innovaatio-sarjaa, jonka finaalissa ovat tänä vuonna tapahtumien markkinapaikka Eventual, automaattipizzeriaketju Fizza sekä ruokasarja Sodexo Simply To Go.

progaala2022finalistitinnovaatio

Innovaatiosarjan finalistit esittelyssä

Eventual

Miia Khan, Helsinki

Eventual on tapahtumien markkinapaikka, joka yhdistää tapahtuma-alan, esiintyjät ja yleisön täysin uudella tavalla tähdäten alan demokratisointiin. Niin yleisö kuin tapahtuma- ja horeca-alan ammattilaisetkin voivat luoda alustalla kampanjan haluamastaan kulttuurisisällöstä. Tapahtumia luodaan yhdessä; yleisö ei ole enää hiljainen todistaja, vaan aktiivinen tekijä.

Kampanjoinnin tavoitteena on kerätä rahoitus ehdotetun sisällön tuottamiseksi. Onnistuneessa tapahtumassa esiintyjä saa asianmukaisen korvauksen, tapahtumapaikka voi järjestää tilaisuuden riskittä ja yleisö pääsee nauttimaan toivomastaan sisällöstä. Eventual tarjoaa tapahtuma-alalle modernin lippukaupan, tapahtumien joukkorahoitustyökalun sekä paljon muuta.

Fizza

Alexandre Benjamin, Kauniainen

Vuonna 2020 syntynyt pizza-automaatti Fizza yhdistää artesaanipizzat ja tauottoman 24/7-palvelun. Käsintehdyn pizzan voi ostaa suoraan kioskista tai sovelluksen kautta, ja automaatti paistaa esivalmistellun pizzan höyryäväksi kolmessa minuutissa. Fizzasta on tarkoitus luoda laadukas fast & casual -ruokabrändi, joka laajenee franchise-toiminnan kautta Uudeltamaalta kaikkialle Suomeen, myös ulkomaille.

Fizzan vahvuuksia ovat herkullisuus, helppokäyttöisyys, ympärivuorokautinen saatavuus, turvallisuus ja kioskien joustava sijoittelu. Toimintaa ohjaa ruokahävikin, sähkönkulutuksen ja kuljetukseen liittyvien päästöjen minimoiminen sekä pakkausten kierrätys.

Simply To Go

Sodexo, Helsinki

Sodexo ratkaisi etätyötilanteen ja oman potentiaalin nollakäytön luomalla vuoden 2021 alussa oman tuoreruokasarjan Simply To Go. Näin yritys pystyy työllistämään henkilöstöään ja palvelemaan työpaikoilta koronatilanteen vuoksi kotiin siirtynyttä asiakaskuntaansa. Tuoreruokasarjaa valmistetaan henkilöstöravintolasta muunnetussa tuotantokeittiössä.

Ateriat tehdään puhtaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista alusta saakka itse. Innovaatiossa ei ole kuitenkaan kyse pelkästään oman liiketoiminnan elvyttämisestä, vaan yhtä lailla henkilöstön ja asiakkaiden hyvinvoinnin tukemisesta. Sosiaalinen ja yhteiskunnallinen vastuu ovat ekologisuuden ohella Sodexo Suomen prioriteetteja.

Kespro toivottaa kaikille finalisteille onnea! Jo finaaliin pääsy on erinomainen saavutus kovan vaatimustason kilpailussa.

progaala2022logo

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä