Riistaa lounaalle ja juhlapöytään

Menu-lihojen valikoima kasvoi tänä syksynä hirvenlihatuotteilla, joista valitset korkealaatuiset, eri hintakategorioiden raaka-aineet noutopöytiin ja à la carteen sekä trendikkäisiin street food -annoksiin.

23.11.2018

Julkaistu

Menu-lihojen valikoima kasvoi tänä syksynä hirvenlihatuotteilla, joista valitset korkealaatuiset, eri hintakategorioiden raaka-aineet noutopöytiin ja à la carteen sekä trendikkäisiin street food -annoksiin.

Kespron Menu-sarjan tuoreet uutiset tulevat riistarintamalta. Menu-lihojen valikoima kasvoi tänä syksynä hirvenlihatuotteilla, joista valitset korkealaatuiset, eri hintakategorioiden raaka-aineet noutopöytiin ja à la carteen sekä trendikkäisiin street food -annoksiin. Menu-hirvenlihatuotteiden ylivoimainen hinta-laatusuhde tarjoaa ravintolallesi erinomaiset tuottomahdollisuudet.

Hirviburgundi

Menu-hirvenlapakuutiosta valmistettu hirviburgundi sinisessä kulhossa

Hirven lapakuutio on korkealaatuinen ja samalla edullinen raaka-aine riistapatoihin. Valmiiksi kuutioitu, siistiksi käsitelty liha säästää ammattikeittiössä merkittävästi aikaa ja vähentää hävikkiä. Pekonikuutioilla mehevöitetty hirviburgundi hautuu tomaattisessa punaviiniliemessä alhaisessa lämmössä mureaksi. Hirvenlihan kanssa muhineet tuoreet sipulit ja herkkusienet kohottavat burgundin arjen yläpuolelle. Tarjoa hirviburgundi Menu Kotiruoka-sarjan aidon perunasoseen kanssa.

Paahdettu ulkofilee

Menu hirven paahdettu ulkofilee -annos turkoosilla lautasella

Hirven ulkofileestä syntyvät à la carten ja bankettien hienoimmat annokset. Filee on erittäin siistiksi trimmattu, mikä säästää aikaa etenkin isoja kattauksia valmistettaessa. Menu Rub-mausteseos blackened bbq:lla hierotut fileet kypsennetään alhaisessa lämmössä 55 asteen sisälämpöön ja vetäytetään ennen viipalointia. Ohessa maistuu kantarelleilla rikastettu punaviinikastike.

Wallenbergin burgeri

Menu hirven jauhelihasta valmistettu Wallenbergin burgeri voipaperin päällä

Hirven jauheliha tarjoaa mahdollisuuden valmistaa hirvenliha-annoksia todella laajalla skaalalla. Hirvibologneset, -pizzat ja -burgerit toimivat sesongin vetonauloina esimerkiksi pienten resurssien keittiöissä, joissa aika tai osaaminen ei riitä paisteihin ja fileisiin. Hirvenlihapyörykät ja -murekkeet sopivat hienosti täytettäviksi ja kuorrutettaviksi esimerkiksi pekonilla tai juustolla. Burgeriin paistetut hirviwallenbergit mehevöitetään kermalla ja kuorrutetaan rapeapintaisiksi pankokorppumurussa.

Tarjoa hirvenlihan ohessa uutta sokeroimatonta Menu Puolukkasurvosta.