Taste & Inspirations 2020 -kiertue peruttu

Kesprossa noudatamme viranomaismääräyksiä ja vastuullisena toimijana olemme päätyneet peruuttamaan hienosti startanneen Taste & Inspirations 2020 –kiertueen viisi viimeistä tapahtumaa.

Julkaistu

Suomen hallituksen torstaina 12.3.2020 tekemän linjauksen mukaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi kaikki yli 500 henkilön tapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Lisäksi suositeltiin, että myös muiden tapahtumien ja kokoontumisten järjestäjät harkitsevat tapahtumien toteuttamista.

Kesprossa noudatamme viranomaismääräyksiä ja vastuullisena toimijana olemme päätyneet peruuttamaan hienosti startanneen Taste & Inspirations 2020 –kiertueen viisi viimeistä tapahtumaa. Muista suunnitelluista Kespron tapahtumista tiedotamme myöhemmin.

Pahoittelemme tilannetta.

Peruuntuvat tapahtumat:
Tiistai 24.3. Tampere-talo, Sorsapuistosali
Torstai 26.3. Kunnonpaikka, Vuorela
Tiistai 31.3. Sibeliustalo, Lahti
Torstai 2.4. Club Teatria Oulu
Keskiviikko 22.4. Levi Hotel Spa

Tiedoksenne, että Helsingin ja Vaasan onnistuneissa tapahtumissa vieraili noin 400 asiakasta, toivottavasti ne ovat olleet yrityksenne osalta kaupallisia.

Lisätietoja antavat: Markkinointijohtaja Hannu Korhonen 0500435158 ja Osto- ja myyntijohtaja Tuula Leino 0505023666

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä