Kespron Taste & Inspirations -tapahtuma kerää ravintola-alan yhteen kahden vuoden tauon jälkeen

Kespron Taste & Inspirations -tapahtuma on kevään ehdottomasti inspiroivin ja ruokaisin tapahtuma ravintoloiden ammattilaisille. Tule inspiroitumaan ja poimimaan parhaat ideat kesään!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespron tänään 22.3. Tampere-talolla järjestämä Taste & Inspirations -tapahtuma auttaa ravintolayrittäjiä kesän ravintolasesonkiin valmistautumisessa. Tapahtuma on yli kahden vuoden pandemiajakson jälkeen ensimmäinen foodservice-alan suuren mittaluokan messumainen tapahtuma koko Suomessa.

”Tapahtumassa esitellään alkavan sesongin ajankohtaisia tuotteita, tarjouksia ja tuttuun tapaan se tarjoaa keskustelualustan ravintola-alan toimijoiden välillä. Ravintola-ammattilaiset pääsevät pitkästä aikaan tapaamaan teollisuuden sekä tukun väkeä kasvotusten”, kertoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Tapahtumaan osallistuu noin 400 ravintola-alan ammattilaista. Näytteilleasettajia tapahtumassa on 40. Tampereen tapahtuma loppuunvarattiin ennätysajassa.

”Taste & Inspirations -tapahtuman keskiössä on erityisesti tuoteratkaisujen esittely, joilla ravintolat pystyvät kehittämään ravintolansa kannattavuutta ravintolasulun jälkeen. Erityisesti uutuustuotteiden maistatusmahdollisuudesta sekä näytteilleasettajat että vieraat ovat innoissaan, koska tätä ei ole voitu pandemia-aikana tarjota”, sanoo Korhonen.

T&I 20 banneri

Taste & Inspirations paikkakunnat 2022


Kespro järjestää kevään aikana Taste & Inspirations -tapahtuman kuudella paikkakunnalla: Tampere, Kuopio, Pori, Oulu, Levi & Turku.

Syksyllä Kespro järjestää suuremmat ja perinteikkäät Kespron Messut niin ikään eri paikkakunnilla. Pandemiatilanteesta johtuen foodservice-alan messuja ei ole järjestetty Suomessa yli kahteen vuoteen. Nähdään Kespron tapahtumissa ja messuilla!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä