Toukokuu 2020 Vihannestukku Kesprossa

Sesongin suosikkeja, kukkaloistoa ja vinkkejä poikkeusajan jälkeiseen ravintola-arkeen!

Julkaistu

Sesongin suosikkeja, kukkaloistoa ja vinkkejä poikkeusajan jälkeiseen ravintola-arkeen!

Julkaistu

Lämpenevä sää sekä päivittäin lisääntyvän valon määrä sen todistavat: kevättä ei peruttu ja kesä lähenee. Näin on huolimatta siitä, että Suomessa koronaviruspandemian ehkäisemiseksi tehdyt rajoitukset jatkuvat – ravintoloiden osalta 31.5.2020 saakka.

Sallitun take away -annosten myymisen ohella toukokuu on mitä parhainta aikaa valmistautua avaamisen jälkeiseen ravintola-arkeen. Täältä pääset lukemaan vinkkejä uuteen alkuun!

take-away-ravintola

Huhtikuussa kerroimme, kuinka poikkeusolosuhteet ovat vaikuttaneet Vihannestukun toimintaan. Tilanteen jatkuessa valikoimamme elää edelleen asiakastarpeiden ja kysynnän mukaan. Ajantasaisen valikoiman ja saatavuustilanteen saat selville Kespronetistä, asiakaspalvelusta tai kysymällä omalta myyjältäsi.

Jos valikoimastamme puuttuu nyt poikkeusaikana (tai koska tahansa sen jälkeen) jokin tarvitsemasi tuote, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai omaan myyjääsi? Teemme parhaamme tarvitsemasi tuotteet sinulle tarjotaksemme!

Katsaus alkukesän satokauteen keväällä 2020

Touko-kesäkuussa kotimaan kasvimailla ja puutarhoilla kuhisee, kun kesän kasvukausi jälleen lähenee. Päivä päivältä lämmittävämpi aurinko antaa kotimaan avomaille istutetuille taimille kasvuvoimaa. Samalla satoa aletaan saada runsaammin myös kasvihuoneviljelmillä, mikä tulee vaikuttamaan kotimaisten tuotteiden kuten kurkun ja tomaatin saatavuuteen ja hintaan edullisesti.

Vaikka kotimaan pääsatoa saadaankin vielä hetki odottaa, tuontivalikoiman ansiosta kesäkauden kasviksista pääsee nauttimaan jo nyt. Touko–kesäkuussa sesongissa ovat ainakin raparperi, tomaatit, uuden sadon perunat, retiisi, varhaiskaali sekä nippujuurekset ja -sipulit.

Sesongissa toukokuussa

 • Parsa vihreä 500g 16-20mm ES 1lk (nippu) SAP: 21204503
 • Parsa vihreä 16-22mm Espanja 1lk (4kg laatikko) SAP: 20733683
 • Parsa valkoinen 20-28mm Hollanti 1lk (erillistilaus) SAP: 21196662
 • Bellaverde Varsiparsakaali 200g Espanja SAP: 21508536
 • Raparperi pakattu 1 kg Suomi 1lk SAP: 21048913
 • Retiisi 1kg Hollanti 1lk SAP: 20883995
 • Varhaisperuna Swift multainen 5kg Ruotsi SAP: 21128060
 • Kirsikkatomaatti 250g FI 1lk SAP: 21457087
 • Mansikka Calinda 400g Espanja 30+ 1lk (12 rs.) SAP: 21187496
 • Mansikka 250g Hollanti 1lk PME (1 rs.) SAP: 21515832

peruna-tomaatti

Tuotepäälliköidemme suosituksia alkukesän tarjontaan:

 • McCain tuore ranskanperuna 11mm 5kg BE SAP: 21670613 "Herkullisen mehevä ja rapea ranskanperuna, joka säilyy viileässä eikä vaadi pakastinta!"
 • Tomaatti Mix 3kg 1lk Espanja SAP: 21609629 "Näyttävä ja maukas sekoitus tomaatteja on omiaan tuomaan ilmettä ja makua tarjontaan. Sopii pizzoihin, salaatteihin, tapas-annoksiin sekä alkuruokiin ja koristeeksi vaikkapa juhlaviin suolaisiin leivonnaisiin."
 • Menu Salaattisekoitus 1kg SAP: 20243430 "Tämä sekä muut Menu-sarjan pestyt ja käyttövalmiit salaatit ovat must tehokkaassa keittiöarjessa! Sekoittamalla eri salaatteja keskenään saat juuri sopivan sekoituksen ravintolasi tarpeisiin."
 • Munakoiso graffiti 1lk NL/ES 5kg SAP: 21510021 "Maultaan maukas, makeahko ja aromaattinen graffitimunakoiso on koostumukseltaan pehmeä, ja kuorikin on hieman ohuempi tavalliseen verraten. Ominaisuuksiltaan erinomainen ja monikäyttöinen uutuus!"

Kespro-kukkavalikoima-kevät2020

Tiesithän, että Vihannestukku Kespro on myös kukkatukku?

Kukat ja kasvit ovat helppo tapa ilahduttaa ja tuoda arvokasta ja tuoretta ilmettä ravintolaan. Tiesithän, että niiden tilaaminen onnistuu vaivatta samalla muun tilauksen yhteydessä?

Kukkavalikoimamme on laaja ja sisältää vuodenajasta ja sesongista riippuen vaihtelevan määrän niin viherkasveja, leikkokukkia, valmiita kimppuja kuin viher- ja ulkokasveja.

Kukkavalikoimastamme löydät vuodenajasta ja sesongista riippuen kattavan valikoiman viherkasveja, kimppuja, leikkokukkia ja ulkokasveja. Ajantasaisen valikoiman löydät Kespronet-tilauskanavasta, Vihannestukku-osiosta.

Mikäli sinulla on kukkiin liittyen erikoistoiveita tai valikoimastamme puuttuu jokin tietty kukka, sesonkikimppu tai viherkasvi, ethän epäröi ottaa yhteyttä! Kerro toiveesi Kespron asiakaspalveluun, omalle myyjällesi tai sähköpostitse osoitteeseen kesprovihannestukku@kesko.fi!

Vihannestukku Kespro tukee ravintoloita kannattavien ja vastuullisten hedelmä- ja vihanneshankintojen tekemisessä sekä kasvisten aiempaa monipuolisemmassa hyödyntämisessä ympäri vuoden. Kespro.com-verkkosivuilla julkaistavassa Tuoreimmat terveiset Vihannestukusta -kirjoitussarjassa kerrotaan kuukausittain satokauden parhaista tuotteista, sesongeista sekä valikoiman uutuuksista. Lisäksi saat kirjoituksista ajankohtaista inspiraatiota ja ideoita tarjontaan!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä