Tuoreimmat terveiset Vihannestukku Kesprosta, maaliskuu 2020

Talven jälkeen viikko viikolta kasvava vihannestukkuvalikoima on kuin lupaus keväästä. Mitkä kauden himotuimmista sesonkikasviksista tai uutuuksista saavat ravintolasi ruokalistalta tilaa tulevien viikkojen aikana? Lue tästä tärpit maaliskuulle!

Julkaistu
Kespro
teksti

Talven jälkeen viikko viikolta kasvava vihannestukkuvalikoima on kuin lupaus keväästä. Mitkä kauden himotuimmista sesonkikasviksista tai uutuuksista saavat ravintolasi ruokalistalta tilaa tulevien viikkojen aikana? Lue tästä tärpit maaliskuulle!

Julkaistu
Kespro
teksti

Kevät on vilkasta aikaa Vihannestukussa joka vuosi, kun tukun lavoja täyttävät viikkojen edetessä niin uudet Menu-sarjan tuotteet, parsat, kauden ensimmäiset uuden sadon kasvikset kuin varhaisperunat.

Tänä vuonna, maalis–huhtikuun aikana, olemme lisäksi mukana Kespron Taste & Inspiration -messukiertueella. Messuständimme fokus on erikoistomaateissa sekä kevään upeimmissa sesonkikasviksissa. Messuilla pääset myös maistamaan valikoimamme valloittavaa uutuutta Floreganoa! (Mikä Floregano? Tästä linkistä pääset tutustumaan uutuuteen tarkemmin.)

Ilmoittaudu mukaan ja tule messuille tutustumaan kevään taatusti tuoreimpiin ja raikkaimpiin raaka-aineisiin, uutuuksiin sekä ideoihin, joilla uudistat kevään ja kesän ruokalistat trendikkäiksi ja ajankohtaisiksi.

Sesongissa maaliskuussa

  • Latva-artisokka ES/IT 1lk SAP: 21174459
  • Romanesco kukkakaali 1lk Ranska SAP: 21654295
  • Munakoiso graffiti 1lk NL/ES SAP: 21510021
  • Munakoiso Hollanti 1lk SAP: 20830015
  • Minttu tuore 100g HU/ES/DE 1lk SAP: 21660404
  • Varsikukkakaali Fiorina 200g Espanja 1lk SAP: 21683383

Maaliskuusta alkaen – valon ja lämpöasteiden määrän hiljalleen noustessa talvikuukausien jälkeen – kasvisten kasvu ja saatavuus paranevat jälleen kohti kesän huippua. Suomessa ja pohjoismaissa avomaaviljelyn ja -poiminnan aika saa vielä kuukauden–pari odottaa, mutta tuontikuormaan on jo nyt mahdollista lastata enenevissä määrin kasviksia Hollannista – Espanjaa lähempää Suomea.

munakoiso-alacarte-annos

Upeita uutuuksia Vihannestukku Kespron valikoimaan!

Erikoistomaateilla erottaudut helposti

Perustomaatin asema ravintolakeittiössä on vankkumaton, mutta kun haluat erottautua kilpailijoista, katse kannattaa ehdottomasti suunnata myös laajaan erikoistomaattivalikoimaamme.

tomaatti-valikoima-kespro

Erikoistomaattien maukkaus, näyttävyys ja mehukkuus takaavat, että tarjonta jää mieliin. Kokeile erikoistomaatteja pizzassa, salaattien seassa, paahdettuna, pikkelöitynä sekä tapas-annoksissa.

Saatavilla on muun muassa maukkaita San Marzano -tomaatteja, näyttävä tomaattimix sekä suloisia helmitomaattia, joiden Tomberry-lajike on maailman pienin.

Lue lisää erikoistomaattivalikoimastamme Viikon Hevivinkki -kirjoituksesta täältä.

Vihervoimaa salaattiosastolta

Menu Babylehtikaalimix on todellinen monitoimituote joka tuo hienovaraisesti ruokaisuutta ja rakennetta salaatteihin. Se toimii hyvin myös ruoanlaitossa (lisää ruoanvalmistuksen loppuvaiheessa) ja on samaan aikaan sekä näyttävä että terveellinen. Maultaan versomainen ja raikas, purutuntumaltaan salaattimainen ja tavallista lehtikaalia hennompi babylehtikaali on mahtava lisä trendikkään tarjonnan valmistamiseen. Sekoitus sisältää sekä vihreää että violettia babylehtikaalia.

Salaattivalikoimamme toinen uutuus on kotimainen Juicy-salaatti. Pousin Puutarhalla viljelty jääsalaatti on tavallista jääsalaattia maukkaampi, mehukkaampi ja rapeampi. Sen rapeus on todella omaa luokkaansa ja säilyy useamman päivän.

Kespro-Menu-lehtikaalimix-Juicy-salaatti

Tilaa uutuus-salaatit näillä tilaustiedoilla:

  • Menu Babylehtikaalimix 200g SAP: 21670869
  • Juicy Salaatti 125g Suomi SAP: 21677152

Mieleenpainuvien annosten viimeistelyyn

  • Menu versosekoitus 70g Suomi SAP: 21668544
  • Menu syötävä Sarviorvokki 20kpl Suomi SAP: 21668543

MenuVersoseos-MenuSarviorvokki

Floregano-tuotekuva

Muista myös herkullinen, kaunis, riittoisa ja kustannustehokas viimeistelyyn sopiva Menu Punaverso!

varsiparsakaali-violetti-kukkakaali-alacarte

3 tärppiä maaliskuulle

Kevätsesongin kauneimmat raaka-aineet

Uudista kevään tarjonta sesongin upeimmilla raaka-aineilla ja luovilla valmistustavoilla! Valmista lisukkeeksi paahdettuja varsikukkakaaleja tai varsiparsakaaleja. Anna niin maultaan kuin ulkomuodoltaan upeille latva-artisokille tilaa ala carte -annoksissa ja lisää parsaa niin lounaalla tarjottavaan pastaan kuin illallisen hienostuneeseen risottoon.

Vihannestukun valikoima laajenee viikko viikolta kevään edetessä. Tarkista ajankohtainen tarjonta Kespron noutotukusta, Kespronet-tilauskanavasta tai omalta myyjältäsi.

Kevään himotuin sesonkiherkku on pian täällä!

Ykkösluokkaista ja loputtoman moneen sopivaa vihreää parsaa on saatavilla valikoimastamme ympäri vuoden. Pääsesongin aikana vihreä parsa kasvaa Espanjassa, muuten sitä lastataan Etelä-Amerikasta.

Ravintolamaailmassa arvostettua, hienostunutta valkoista parsaa, on valikoimassamme tarjolla kuitenkin ainoastaan keväisin, kun parsojen paras Hollannin satokausi on meneillään. Valikoimiimme tuleva valkoinen parsa on laadultaan parasta mahdollista saatavilla olevaa. Extra white, AA (20-28mm) -laatuluokitus takaa kokoluokan, värin, muodon, koon sekä ohuen kuorenpaksuuden, jotka ovat vaativassa tarpeessa ja ravintolakeittiön kiireen keskellä korvaamattomia, työtä säästäviä ja parhaan laadun takaavia ominaisuuksia.

Tänä keväänä, valkoisen parsan huippusesongin aikana, saat valikoimastamme ennakkotilauksesta valkoista parsan valmiiksi kuorittuna! Valitse tämä, kun haluat optimoida keittiöhenkilökunnan ajankäytön mieleenpainuvien annosten ja makuelämysten luomiseen.

valkoista parsaa ja lihaa

Kukkaloistoa... annoksissa ja ravintolassa!

Muistathan, että valikoimastamme löydät ympärivuotisesti myös kattavan valikoiman viherkasveja, kukkia ja istutuksia? Kukkavalikoimamme elää vahvasti sesongeissa, ja meiltä löydät kukkaratkaisut joka juhlaan ja tilanteeseen. Mitä olisi kevät, pääsiäinen, vappu, äitienpäivä saati avautuva terassi ilman kukkia?

Tarkista ajantasainen valikoima Kespronet-tilauskanavasta tai omalta myyjältäsi!

kukkavalikoima-kespro

Vihannestukku Kespro tukee ravintoloita kannattavien ja vastuullisten hedelmä- ja vihanneshankintojen tekemisessä sekä kasvisten aiempaa monipuolisemmassa hyödyntämisessä ympäri vuoden. Kespro.com-verkkosivuilla julkaistavassa Tuoreimmat terveiset Vihannestukusta -kirjoitussarjassa kerrotaan kuukausittain satokauden parhaista tuotteista, sesongeista sekä valikoiman uutuuksista. Lisäksi saat kirjoituksista ajankohtaista inspiraatiota ja ideoita tarjontaan!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä