Uutuuksia Kespron messuilta

Maista, tutustu ja vaikuta! Tule Kespron messuille tekemään löytöjä ja nauttimaan sesongin parhaita herkkuja

10.9.2018

Julkaistu

Tuija Heikkilä

teksti

Laura Vesa

kuvat

Maista, tutustu ja vaikuta! Tule Kespron messuille tekemään löytöjä ja nauttimaan sesongin parhaita herkkuja

Kespro järjestää asiakkailleen jälleen Suomen suurimmat alueelliset horeca-alan messut ympäri Suomea. Syyskuussa kootaan seitsemällä paikkakunnalla yhteen Kespron uutuuksia ja osaamista sekä yhteistyökumppaneita tuotteineen tuomaan asiakkaille tietoa, elämyksiä ja ideoita tulevaan syys-, juhla- ja talvikauteen.

Runsaasti ratkaisuja

Ruokaa maistatetaan Kespron osastolla Kespron messuilla Tampereella

Yli 200 näytteilleasettajan anti on monipuolinen, runsas ja värikäs kuin syksyinen sadonkorjuupöytä. Pelkästään Kesprolla on tarjota asiakkailleen tällä kaudella peräti 115 uutuustuotetta, kuten esimerkiksi aidoista raaka-aineista valmistetut, kansainvälisiä makuja ruokiin tuovat helppokäyttöiset maustetahnat. Yhteistyökumppaneiden uutuustuotteet ja ratkaisut rikastuttavat messujen antia ja tuovat runsaasti uusia vaihtoehtoja ammattikeittiöiden tarjontaan. Muun muassa vegaanisia tuotteita etsiville on yhteistyökumppaneilla paljon ratkaisuja.

Maisteluannoksia Kespron messuilla Tampereella

Italian makuja Foodsterissa

Kesä jatkuu messuilla, kun Ristorante Foodsteri tarjoaa ruokaa rakastavan aurinkoisen Italian herkkuja ja makuja. Tule katsomaan, miten helposti syntyy meillä vielä uusi piadina, täytetty rieskan kaltainen leipä, joka tulee varmasti hurmaamaan myös suomalaiset.

Vastaa ja vaikuta

Messuilla asiakkaat pääsevät myös konkreettisesti vaikuttamaan. Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä on Kysy! Kommentoi! –osasto, jossa kesprolaiset asiantuntijat vastailevat asiakkaiden kysymyksiin. Osastolla voi myös vaikuttaa Menu-kertakäyttöastioiden uuteen ulkoasuun! Parhaaksi äänestetty kuosi lanseerataan ensi keväänä.

Messukiertue on hyvässä vauhdissa, jäljellä vielä viisi messupaikkakuntaa: Turku 11.9., Kuopio 13.9., Helsinki 20.9., Oulu 26.9. ja Rovaniemi 27.9.

Messut ovat avoinna klo 13-18, alkoholimessut 15-18. Tervetuloa!

Rekisteröidy ennakkoon Kespron Messuille >>

Marko äänestyslaitteen vieressä