Varautuminen on järkevää ja helppoa Kespron vararuokakonseptin avulla

Kespro on kehittänyt vararuoka­konseptin helpottamaan asiakkaiden varautumista yllättäviin tilanteisiin. Lämpimässä säilyvät tuotteet parantavat asiakkaiden huoltovarmuutta.

Julkaistu

Teksti

Tarja Västilä

Kuvat

Kespro

Myyntipäällikkö Tuomas Volmasen mukaan maailmantilanne on lisännyt entisestään asiakkaiden varautumistarvetta. Muun muassa koronavuodet ja Euroopassa riehuva sota ovat olleet hyvä muistutus siitä, että huoltovarmuudesta on huolehdittava.

”Julkishallinnolla on suositus varautua sähkö- ja jakelukatkoksiin sekä muihin haasteellisiin tilanteisiin, kuten lakkoihin. Asiakkaan keittiössä voi olla laiterikko ja järjestelmäongelmia. Tällöin ruokatuotanto voi häiriintyä”, lisää myyntijohtaja Iikka Latostenmaa.

Niinpä Kesprossa alettiin miettiä ratkaisua huoltovarmuuden tukemiseksi. Julkishallinnon puolella on vastuu varautumisesta, mutta yhtä hyvin katkeamattomaan ruokahuoltoon voivat valmistautua myös esimerkiksi yksityiset hoivayksiköt ja päiväkodit.

”Asiakkaat ovat aikaisemminkin tehneet vararuokatilauksia, mutta nyt meillä on valmis paketti. Se nopeuttaa ja helpottaa asiakasta.”

Tilata voi koska vain

Konseptin valikoima koostuu 17 valikoidusta, pitkään lämpimässä säilyvästä tuotteesta. Mukana on marjakeittoja, smoothieta, keittoja ja keittoaineksia, välipalakeksejä ja puuroja. Eri makuvaihtoehtojakin on tarjolla. Tuotteita voi käyttää muutenkin retkieväinä tai ilman lämmitystä tapahtuvassa ruokailussa ennen päiväysten umpeutumista. Hävikkiä ei pääse syntymään.

”Tilaaminen onnistuu suoraan Kespron tilauskanavan vararuokakonsepti-sivun kautta tai asiakkaan omilla sähköisillä tilausjärjestelmillä. Tilata voi silloin, kun parhaimmaksi näkee: tuotteita on jatkuvasti saatavilla, ja tuotetaulukosta näkee varastosaldon. Isompia määriäkin voi tilata oman yhteyshenkilön kautta”, kertoo Volmanen.

Myös täydennyksiä on mahdollista saada, jos jokin tuote on päässyt asiakkaalta loppumaan. Volmasen mukaan Kesprolla on valmius ja resursseja täyttää pikaisetkin toiveet.

”Kyse on usein paikallisesta ongelmasta, kun sähköt katkeavat tai laitteet rikkoutuvat. Pystymme tarjoamaan ratkaisun nopeasti.”

Vastuullinen kädenojennus

Kespron kehittämä ainutlaatuinen vararuokakonsepti on otettu asiakkaiden piirissä hyvin vastaan. Esimerkiksi isot kaupungit ovat olleet tyytyväisiä valmiista varautumistuotteista.

”Mukana on myös vastuullisuusnäkökulma. Kun asiakkaiden pitää varautua, niin vastuullisena yrityksenä haluamme auttaa heitä konseptimme avulla”, korostaa Latostenmaa.

Tuotevaihtoehdoista on mahdollisuus myös keskustella, Kespro pyrkii toimimaan joustavasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koska valmis ratkaisu on jo olemassa, ei tarvitse odotella kriisiä vaan voi toimia ennakoivasti.

Huolehdi huoltovarmuudesta

  • Julkishallinnon toimijoiden suositellaan varautuvan sähkökatkoihin ja muihin ongelmatilanteisiin vähintään kahden päivän heti käyttövalmiina ruokatarpeina.
  • Kespron vararuokakonsepti käsittää 17 lämpimässä säilyvää tuotetta, joilla pystyy varautumaan erikoistilanteisiin, esimerkiksi sähkökatkoihin.
  • Tuotteet soveltuvat hyvin myös retkieväiksi ja ilman lämmitystä tapahtuvaan ruokailuun.
  • Vararuokakonseptin tuotteita on jatkuvasti saatavilla. Keskusvarastolla on erillinen puskurivarasto.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä