Vastuullinen ravintola –webinaari

Tule mukaan webinaariin kuulemaan miten ravintolakenttä voi toimia vastuullisemmin ja mitä tekoja ja valintoja sen eteen voi tehdä.

Julkaistu

Tule mukaan webinaariin kuulemaan miten ravintolakenttä voi toimia vastuullisemmin ja mitä tekoja ja valintoja sen eteen voi tehdä.

Julkaistu

Ravintoloissa toimitusketjujen hallinta ja vastuullisesti tuotettujen raaka-aineiden valitseminen ja hankinta on yksi vastuullisen toiminnan lähtökohdista. Vastuullinen Ravintola –webinaari pureutuu muuan muassa näihin aiheisiin. Webinaarin tavoite on nostaa esille, miten ravintolakenttä voi toimia vastuullisemmin ja mitä tekoja ja valintoja sen eteen voi tehdä.

Webinaarissa puhujina ovat mm. lehtori ja projektipäällikkö Kristiina Adamsson Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja Food Inspirations Manager Anssi Nurminen, joka kertoo Kespron uudesta Maailma Kattilassa – vastuullisuusoppaasta. Ravintoloitsijoista mukana ovat Euroopan parhaita vegaanisia burgereita tarjoavan Bun2Bunin Pasi Hassinen sekä riistaa ja sesonginmukaista lähiruokaa tarjoavan ravintola Nokan Ari Ruoho. Vastuullisista juomavalinnoista esitelmöivät nelinkertainen sommelierien Suomen mestari Taneli Lehtonen ravintola Murusta sekä olutasiantuntija Anikó Lehtinen.

Kaikille aiheesta kiinnostuneille ilmainen webinaari järjestetään zoomin välityksellä 5.5.2021 kello 13 -15 ja sen aikana on mahdollista esittää puhujille kysymyksiä chatin kautta. Webinaarin järjestää Mission Zero Foodprint –hanke.

Katso webinaarin tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu

Lisätietoja: Mika Vitikka, Laurea-ammattikorkeakoulu, +358 46 9237699, mika.vitikka@laurea.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä