Ajax Disinfectant puhdistusspray 500ml

Tuotetiedot

ainesosat
Sisältää: <5% ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajuste, desinfiointiainetta, Limonene, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin. 100 g nestemäistä tuotetta sisältää 0,65 g Di-n Decyl dimethylammonium Chloride.
allergeenit
Sisältää d-Limonene
Sisältää Linalool
Sisältää Coumarin
Sisältää Citronellol
Sisältää 2-(4-tert-Butylbenzyl)
ean
8718951384477
valmistus-/​alkuperämaa
Ranska
valmistuttaja
-
perusyksikön määrä
12 PLO
sap
21734118
valmistaja
COLGATE-PALMOLIVE FINLAND
valmistusohje
-
säilyvyysaika avauksesta
-
merkki
AJAX
tietoa koostumuksesta
-
tarkemmat koostumustiedot
-
ravitsemukselliset ominaisuudet
-
ravintosisältö
Energia 0 kJ / 0 kcal
säilytys ja käyttöohje
1 - Käännä suutin 'ON' asentoon ja suihkuta tasaisesti puhdistettavalle pinnalle. 2 - Anna tuotteen vaikuttaa 5 minuuttia (antibakte erinen vaikutus) tai 15 minuuttia (hiivan ja homeen poistamiseksi). Kokeile ensin pienelle pinnalle. Älä suihkuta koht i silmiä. 3 - Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla parhaan tuloksen saamiseksi. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä ennen pakkaukseen printattua viimeistä käyttöpäivää. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pit käaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN huuhdo huolellisesti vedellä usean minu utin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, h akeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Hävitä sisältö/pakkaus toimittamalla se jät easemalle paikallisten määräysten mukaisesti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Käytä ainoastaan tiloissa joissa on h yvä ilmanvaihto.
tuotteen lisätiedot
-
varoitukset ja turvallisuus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Säilytä lasten ulottumattomissa.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti
Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin.
Hävitä sisältö/pakkaus…