Jalotempe

Jalotempe

Häkellyttävän helppoa palkokasveista valmistettua, luonnollista kasviproteiinia, jossa maistuu ja tuntuu hyvyys.

Jalotempe-tuoteperheeseen kuuluu kolme eri palkokasveista Tammisaaressa valmistettavaa tempetuotetta. Niistä on nopeasti ja helposti loihdittavissa kaikille maistuvaa kasvisruokaa, jossa on maku, runsas koostumus ja ravintoarvot kohdillaan. Perinteisin tempe valmistetaan eurooppalaisista soijapavuista fermentoimalla, mutta valikoimaamme kuuluvat myös innovatiiviset tempet kotimaisesta luomuherneestä ja -härkäpavusta.

Helppo ja maukas kasviproteiini

Jokainen Jalotempe on koostumukseltaan kiinteä, helposti käsiteltävä ja makumaailmaltaan täyteläinen ja aromikas. Jalotempe Soijapapu on näistä neutraalein, Jalotempe Herne sopivasti raikkaan herneen makuinen ja hieman tattariakin sisältävä Jalotempe Härkäpapu puolestaan on aromikkaan täyteläinen.

Jokainen Jalotempe toimii ruoanlaitossa kuin kasviproteiini parhaimmillaan, sillä tempen loistava, luontainen ominaisuus on kyky imeä itseensä runsaasti makuja.

Nopeaa ja terveellistä kasvisruokaa

Jalotempe taipuu vaikka mihin ja siksi se onkin loistava vaihtoehto lihalle. Tempelle ei tarvitse muuta tehdä kuin pilkkoa tai murustaa, paistaa, ja maustaa. Kun tempe on imaissut maut itseensä, sitä kannattaa kokeilla vaikka salaattiin, pataan, wokkiin, eväsleivän väliin, pastaan, pizzaan – tai ihan mihin vain luottoruokaan.

Palkokasveihin perustuvalla tempellä on erinomainen proteiinipitoisuus. Palkokasvien sulavuus nyös paranee tempen valmistuksessa fermentoinnin yhteydessä, joten tempe toimii usein myös heille, joille palkokasvit eivät yleensä sovi.

Hyvyys pitää kokea!

Vastuullisuus on vahvasti Jalotempeä ja Jalotofua valmistavan Jalofoodsin DNA:ssa. Pioneerimäisen yrityksen toimintaa on alusta asti ohjannut missio inspiroida suomalaisia herkullisen, terveellisen ja ympäristön kannalta kestävän kasvisruoan äärelle.

Jalotempe on vastuullisen hyvä valinta. Tuotteet valmistetaan perinteisin menetelmin eurooppalaisista luomusoijapavuista ja kotimaisista luomupalkokasveista ja tempetuotteiden hiilijalanjälki on jo itsessään erittäin pieni. Tuotannon vastuullisuus on pitkälle hiottu läpinäkyvästä tuotantoketjusta alkaen. Kiertotalous on keskiössä ja sen viimeisin ilmentymä on Tammisaaren tehtaan biokaasulaitos, jossa biojäte muutetaan takaisin energiaksi hyötykäyttöön.

Muutakin kuin hyvä maku ja helppous

Hyvyys on siis paljon muutakin kuin Jalotempen erinomainen maku ja helppokäyttöisyys ammattikeittiössä. Sen tuntee myös mielessä ja sydämessä, koska tuotteissa ja niiden taustoissa mistään ei ole tingitty. Jalotempestä teet siis helppoa kasvisruokaa, jolla on hyvä vaikutus arkeen.

Katso lisää täältä.