Villani Salumi

Villani Salumi – taitoa ja luovuutta

Villani Salumi on perheyritys, jossa kypsytetyn lihan ja leikkeleiden valmistuksen taito on periytynyt sukupolvelta toiselle jo vuodesta 1886 ja tuloksena on sekä ulkonäöltään että maultaan laadukkaat tuotteet. Tänä päivänä Villani on tae ensiluokkaisista italialaisista leikkeleistä. Myös yrityksen kasvaessa Villani on säilyttänyt käsityöhenkensä ja sitoutuneet työntekijät ovatkin sen suurin voimavara. Ammattitaitoiset lihamestarit leikkaavat ja maustavat lihat taidokkaasti ja siivutetut leikkeleet viimeistellään rasioihin käsin.

Tuotteet valmistetaan edelleen traditioiden mukaisesti perheen omilla, perinteisillä resepteillä. Villanin nimi toimiikin vertauskuvana korkealaatuisille italialaisille lihajalosteille.

Koko tuotantoprosessin lähtökohtana on korkealaatuisten ainesosien valinta. Sekä liha että mausteet valitaan ja yhdistetään huolellisesti ja harkitusti raaka-aineiden ominaisuuksien parantamiseksi. Tuotteet valmistetaan juuri kyseiselle tuotteelle parhaiten soveltuvalla alueella käyttäen prosesseja ja tekniikoita, jotka perustuvat sukupolvien kuluessa kertyneeseen perinteeseen ja taitoon. Resepteissä nämä perinteet yhdistyvät tiukan kurinalaisiin valmistusprosesseihin.

Villanin tuotteet eivät sisällä gluteenia, eivätkä maitojohdannaisia. Käytetyt aromit ovat luonnollisia.

Sekä siivutetut kinkkuleikkeleet että kokonaiset ilmakuivatut kinkut ovat säilöntäaineettomia.

Työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden lisäksi toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota resurssien vastuulliseen käyttöön, sekä tehokkaaseen energiankulutukseen ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Tutustu lisää Villani Salumin tuotteisiin!