Vida junnu colanmakuinen monivitamiini-hivenainevalmiste 100tabl./80g

Tuotetiedot

tuotteen kuvaus
Vida junnu colanmakuinen monivitamiini-hivenainevalmiste 100tabl./80g: Colanmakuinen monivitamiini – hivenainevalmiste. Makeutettu xylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.
ainesosat
Makeutusaineet (xylitoli, sorbitoli, sukraloosi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, steariinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumsitraatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), aromit, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, syanokobalamiinivalmiste, sinkkioksidi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferolivalmiste, pteroyylimonoglutamiinihappo, L-askorbiinihappo, natriumselenaatti, kaliumjodidi, väri (sokerikulööri).
allergeenit
-
ean
6430051516719
valmistus-/​alkuperämaa
Suomi
valmistuttaja
-
perusyksikön määrä
-
sap
21414960
valmistaja
LEADER FOODS OY
säilyvyysaika
730 pv
merkki
VIDA
tietoa koostumuksesta
-
ravitsemukselliset ominaisuudet
-
ravintosisältö
Energia 0 kJ / 0 kcal
säilytys ja käyttöohje
Säilytys kuivassa paikassa. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta on käytettävä osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
tuotteen lisätiedot
Materiaalikierrätys