Kespro Viinikoulutus

Kespro Viinikoulutus on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen viinikoulutus. Opi lisää viineistä, eri makuparien yhdistelemisestä, eri viinityyppien myyntivinkeistä sekä uusimmista trendeistä!

Kespron Viinikoulutuksessa koulutetaan foodservice-alan ammattilaisia monipuolisesti viinitiedosta, eri makuparien yhdistelemisestä, eri viinityyppien myyntivinkeistä sekä uusimmista trendeistä.

Ammattitaitoinen tietämys viineistä ja niiden myynnin edistämisestä vaikuttaa positiivisesti asiakaskokemukseen: myyjän itsevarmuus ja rentous kasvavat sekä samalla asiakas voi luottaa saavansa aina parhaan mahdollisen juomaparin ruoalleen. Lisäksi koulutuksessa jaettavat vinkit myynnin edistämiseen tukevat ravintoloita keskiostoksen kasvattamisessa!

Koulutus sopii niin salityöntekijöille, yrittäjille, ravintola- ja vuoropäälliköille kuin myös muille henkilökunnan jäsenille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka aikaisempaa viinitietämystä ei vielä olisikaan tai vaikka sitä olisi jo pidemmältä ajalta. Tervetuloa Kespron Viinikoulutukseen!

Tulevat viinikoulutukset

Seuraavat koulutukset julkaistaan tässä!

Koulutuksen sisältö

✔ Opit perusteet eri viinityyleistä ja viinien valmistuksesta.

✔ Pääset maistamaan eri makupareja.

✔ Opit ruoan ja viinin yhdistämisen salat.

✔ Saat itseluottamusta viinien myyntiin ja vinkkejä lisämyynnin tekemiseen.

✔ Kuulet uusimmat trendit.

✔ Pääset tutustumaan alan ammattilaisiin!

Viinikoulutukseen osallistuneiden kommentteja:

"Paljon uutta tietoa perusteellisesti."

"Laajempi tieto viineistä ja nippelitietoa enemmän mitä yleensä koulutuksissa."

"Hyvä ja tiivis paketti, mainiot esimerkkimaistelujuomat, todella hyvä ruoka."

"Hyvä kertaus ja uutta asiaakin tuli."

"Asiantunteva ja selkeä."

Kouluttaja: Vesa Kaukjärvi

Vesa Kaukjärvi on pitkän linjan alkoholi- ja ravintola-alan ammattilainen, ja omaa yli 15 vuoden historian viinien parissa työskentelystä. Vesa toimii Kesprolla viinien ja muiden alkoholituotteiden tuotepäällikkönä vastaten Kespron valikoimasta, tuoteryhmän myynnin edistämisestä sekä asiakastapahtumista ja sisäisestä koulutuksesta liittyen viineihin ja muihin alkoholeihin. Vesan koulutukset ovat saaneet kiitosta välittömästä, osallistavasta ja kiinnostusta herättävästä otteestaan.

Huom!

Koulutus on suunnattu vain Kespron asiakkaille. Kespron Viinikoulutuksia järjestetään useita kertoja vuodessa, uusimmat koulutuspäivämäärät löydät ilmoittautumiskalenterista sekä kootusti tältä sivulta!

Peruutusehdot

Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen (viikko ennen tapahtumaa) tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko koulutuksen maksu. Koulutus toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. Kespro ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen koulutusta. Peruutuksen sattuessa Kespro ei vastaa ilmoittautuneille jo syntyneistä tai syntyvistä kustannuksista koulutukseen liittyen. Koulutus veloitetaan laskulla, joka lähetetään yritykselle aikaisintaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen.