Cafe De Halle – Kuin pienessä kylässä

Tampereen kauppahalliin talvella avatun Cafe De Hallen yrittäjä Julia Ollila iloitsee kauppahallin tunnelmallisesta miljööstä.

Julkaistu

Teksti

Pi Mäkilä

Kuvat

Eino Ansio

”Aloitimme kahvilatoiminnan Tampereen kauppahallissa helmikuussa. Miljöönä kauppahalli on aivan mahtava, täällä vallitsee eräänlainen pienen kylän tunnelma. Kahvilan pyörittämisen hektisyys yllätti kuitenkin heti. Olen ollut itse ravintola-alalla töissä vuosia, mutta silti oman kahvilan avaaminen laittoi aluksi pään pyörälle.

Tilannetta ei helpottanut se, että Cafe De Hallesta on tullut valtavan suosittu lyhyessä ajassa. Se on toki hieno asia, mutta painimme samojen pulmien kanssa kuin monet muutkin samalla alalla: Työvoimaa on vaikea löytää, ja vielä vaikeampaa on saada heidät pysymään talossa. Lisäksi painoin ensin itse töitä hiki hatussa, koska pelkäsin, että muuten kaadan liikaa vastuuta muiden niskaan. Nyt toiminta pyörii onneksi jo rutiinilla.

Cafe De Hallen erikoisuuksiin kuuluvat esimerkiksi paikan päällä tehdyt juusto kakut ja aamiaistarjoilut, joihin kuuluu muun muassa parmesaanilla höystettyä munakasta.

Kahvilatoiminnan muuten hektistä arkea on helpottanut valtavasti se, että tavarantoimitukset ovat sujuneet hyvin. Valitsimme Kespron kumppaniksi, sillä olin kuullut yrittäjäkollegoilta Kesprosta paljon hyvää. Pidän siitä, että valikoima on niin laaja. Tarjolla on paljon kaikkea leivontaan liittyvää.

Leivon paljon itse. Arvostan leivonnassa ja ruoanlaitossa aitoja, laadukkaita raaka-aineita. Kesprolta ne saa helposti. Toki joskus jotain on puuttunut kuormasta, mutta silloinkin puuttuva tuote on toimitettu meille nopeasti jälkikäteen. Tämä säästää aikaa, sillä minun ei tarvitse erikseen alkaa etsiä puuttuvia tuotteita lähikaupoista.

Aikaa jää itse tekemiseen, ja sitä täällä kyllä riittää: hiljaista hetkeä ei tässä työssä oikein tule vastaan.”

Julia Ollila

Cafe De Halle -kahvilan yrittäjä ja perustaja, kahvila toimii Tampereen Kauppahallissa. Taustalla vuosien kokemus ravintola-alalta.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä