Kaikki juhlakauden kattaukseen Astiatukku Kesprosta

Kevään saapuminen herättelee valmistautumaan alkukesän juhlakauteen. Ennen sesongin käynnistymistä on hyvä tarkistaa ravintolan astiasto valmiiksi kiireistä kautta varten.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro ja valmistajat

Kaupallinen yhteistyö

Amefa, Bonna, Dieta, Solotop

Astiatukku Kespron valikoimasta saat kaiken tarvittavan juhlakauden kattaukseen ja buffet-pöydän esillelaittoon. Kokosimme vinkit kesän juhlakauden astioista.

Dalebrook – käytännöllistä ja katseenkestävää buffet-pöytään

Dalebrook-tuotesarjoissa on useita tyylikkäitä ja näyttäviä vaihtoehtoja vitriini- ja buffet-esillepanoon, joista löytyy varmasti sopivat vaihtoehdot jokaiseen käyttötarkoitukseen. Uusilla tyyleillä voit helposti muuttaa ja päivittää esillepanoasi ja pitää sen raikkaana kohti juhlakautta.

Kata-sarjan myötä esillepanon tulevaisuus on taattu. Virheettömästi suunniteltu all-in-one -sarja sisältää astioita eri vetoisuuksilla ja kolmella eri korkeudella. Astioita voidaan yhdistellä monin eri tavoin ja luoda näyttäviä kokonaisuuksia ja tasoja.

Dalebrook Kata 1500x1000 Kata-sarjan esillelaittoastioilla teet jokaisesta buffet-pöydästä eri näköisen.

Monipuoliset Kata-sarjan astiat voidaan kääntää myös toisin päin toimimaan tarjottimina ja pinota helposti säilytystä varten. Astioita voidaan käyttää myös kylmäalustana, jolloin ne täytetään jääpaloilla ja käytetään coolerin tavoin. Lyhytaikaisena kylmäalustana astiaa voidaan käyttää kannen kanssa. Monikäyttöisyys lisää näyttävyyttä ja vie esillepanon täysin uudelle asteelle.

Nykyaikainen Pigment-sarja tarjoaa esillepanoon mattapintaisen herkän, mutta maanläheisen tuntuman yhdistettynä melamiinin keveyteen ja kestävyyteen. Uusi vaaleanpunainen kulho on hyvin yhdisteltävissä saman sarjan mustien astioiden kanssa.

Dalebrook Pigment pink gray 2 1500x1000 Pigment-sarjan uusin tulokason väriltään keväisen vaaleanpunainen.

Miksi valita melamiini?

Kestävänä muovina melamiini soveltuu erittäin hyvin päivittäiseen käyttöön. Melamiinia voidaan valmistaa erilaisilla väreillä ja tyyleillä, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin moniin eri tarkoituksiin. Erinomaisen kestävyyden lisäksi melamiiniastiat ovat myös näyttäviä esillelaitossa. Melamiiniastiat ovat erittäin kevyitä ja näin ollen helpottavat myös ravintolahenkilökunnan työskentelyä.

Melamiiniastiat ovat 100 % konepestäviä ja kestävät esimerkiksi iskuja posliinia paremmin. Lämpötilan muutos kestää melamiiniastiassa kauan, joten kylmät melamiiniastiat pysyvät viileämpinä pitkään. Näin ollen melamiiniastiat ovat erittäin sopivia salaattilinjaston tuotteille ja buffet-pöydän kylmille ruoille.

Onis Doyenne – ajaton & elegantti

Oniksen Doyenne-sarjan lasit ovat käytöltään monipuoliset. Muotoilunsa ansiosta lasit soveltuvat hyvin erilaisille puna-, valko- ja kuohuviinille. Lasien mittaviivat helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Kaadot onnistuvat nopeasti, kun viinin voi annostella suoraan lasiin.

Onis Doyenne ambiente2 1500x1000 Tuttua muotoilua ja laatua vuodesta 1818. Huomaa uusi nimi, Libbey on nyt Onis.

Mittaviivoista on hyötyä erityisesti kuohuviinin kaadossa, joka tulisi kaataa aina suoraan lasiin, jotta kuplat eivät häviä. Kun kuohuviinin voi annostella suoraan lasiin, asiakkaat saavat viinin nautittavakseen laadukkaana. Samalla ravintola säästyy hävikiltä, jota syntyy helposti vapaassa kaadossa.

Persoonallista ilmettä Bonnan lautasilla

Juhlakattauksen ei tarvitse tarkoittaa automaattisesti valkoisia astioita. Kattausta voi elävöittää kauniin sävyisillä ja kuvioiduilla lautasilla. Bonnan lautassarjoista löytyy erilaisia kuviointeja ja harmonisia sävyjä niin mattapintaisena kuin kiiltävällä Reactive Glaze -lasitteella. Sarjoja on vaivatonta yhdistellä ja näin saada erilaisia ja visuaalisesti näyttäviä ratkaisuja helposti. Astiakuvaston valikoiman lisäksi Bonnan lautasia on saatavilla runsaasti myös tilaustuotteina.

Astiatukku uutuudet 2023-122 1500x1000 Bonna Patera -sarjan lautasissa on kaunis kuviointi.

Aterimet viimeistelevät kattauksen

Viimeistele juhlakattaus huolella valituilla aterimilla. Vähintään yhtä merkittävä kuin aterimen ulkonäkö, on niiden tuntuma. Sopivan painavat aterimet luovat luovat tunteen hyvästä laadusta ja käteen sopiva muotoilu tuo käyttömukavuutta.

8410 Palmon liggend HR1 Amefan Palmon-sarjan aterimet sopivat arkeen ja juhlaan.

Laadukkaat Amefan aterimet sopivat monenlaiseen kattaukseen. Tutustu esimerkiksi Palmon-sarjaan, jonka tyyli on mutkaton, mutta tyylikkään arvokas. Aterimet on valmistettu korkealaatuisesta 18/10 ruostumattomasta teräksestä.

Kiinnostuitko?

Tehdessäsi astiahankintoja Astiatukku Kesprosta apuna suunnittelussa ovat Astiatukun asiantuntijat, jotka kertovat mielellään myös trendeistä ja uutuustuotteista. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä parhaat astiaratkaisut ravintolaasi.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä