Lihavinkki: 3 x hyödyt kypsien lihojen käyttämisestä ravintolassa

Tasalaatuiseen, helposti varioitavaan ja silti maukkaaseen tarjoiluun ratkaisun tarjoavat valmiiksi kypsennetyt, maustetut ja viipaloidut Atrian lihatuotteet. Näin tingitään työajasta – ei mausta, laadusta tai kotimaisuudesta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Atria

Kaupallinen yhteistyö

Atria

Atrian valmiiksi kypsennetyt tuotteet nopeuttavat ja tehostavat keittiön prosesseja. Niitä hyödyntämällä voi reagoida nopeasti asiakasmäärän muutoksiin, lisätä työturvallisuutta ja ennen kaikkea työaikaa: Ei enää esivalmisteluita, ruskistamista, haudutusta tai jäähdytystä. Se merkitsee helpotusta henkilökuntapulaan – vähemmänkin kokenut tekijä selviää tehtävästä. Energiaakin kuluu vähemmän, eikä kattila-, pata- ja pannutiskiä kerry entiseen malliin.

1 – Aina tasalaatuinen lopputulos

Vakioresepteillä valmistetut tuotteet ovat aina tasalaatuisia eikä ruoan makua, kypsyyttä tai rakennetta tarvitse jatkuvasti tarkkailla – rivikokin taidoilla tulee keittiömestarin lopputulos, joka on aina tasalaatuinen. Vakioidun tuotteen ympärille on helpompi rakentaa oma prosessi esimerkiksi esillelaittoon tai lämmitykseen.

Valmiiksi kypsennetyt, lisäaineettomat tuotteet täyttävät myös korkeimmat hygieenisyysvaatimukset. Muun muassa vakumoinnin taso sekä lämpötilojen tarkka kontrolli valmistuksesta jäähdytykseen ja varastointiin ovat kriittisiä tekijöitä mikrobiologisen turvallisuuden sekä aistittavan laadun kannalta.

Korkeatasoinen hygienia sekä alhainen säilytyslämpötila ovat välttämättömiä tuotteen turvallisuuden kannalta. Vakuumiin pakattu tuote on myös keittiössä hygieeninen, sillä siinä ei ole avonaisia pintoja.

2 – Apuna työvoimapulassa

Jopa 95 % Atrian Kokkibarometrin vastaajista on samaa mieltä siitä, että ammattitaitoisen työvoiman löytäminen on haastavaa. Siksi ammattikeittiöissä etsitään nyt ratkaisuja, joilla voidaan helpottaa keittiöarjen prosesseja ja paikata ammattitaitovajetta.

Valmiimmat ratkaisut, kuten valmiiksi maustetut tuotteet, ovat oiva apu ongelmaan. Valmiiksi maustetut tuotteet helpottavat ja nopeuttavat valmistusta ja ne ovat aina tasalaatuisia. Tuotteiden avulla ei tarvitse stressata laatuheilahteluista.

Valmiiksi maustetut tuotteet riittävät maustamaan ruoan sellaisenaan, mutta halutessasi niitä voi tuunata ravintolan liikeideaan ja erilaisten annosten makumaailmaan sopiviksi.

3 – Nopeasti tarjolle

Valmiiksi viipaloidut kypsät tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto kiireisessä ammattikeittiöiden arjessa. Sulatetut tuotteet voi kuumentaa nopeasti uunin yhdistelmätoiminnolla ja viimeistellä erilaisilla kastikkeilla.

Lisäksi valmiiksi viipaloidut kypsät tuotteet säästävät energiaa, sillä pitkää hauduttamisaikaa ei tarvita. Tämä helpottaa työntekijöiden työkuormaa ja vähentää keittiön kiirettä.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä