Lihatukku Kespro

Lihatukku Kespron valikoima on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiön tarpeita ja helpottamaan ravintoloiden arkea. Meiltä saat ratkaisut jokaiseen liikeideaan.

Lihatukku Kespron valikoima on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiön tarpeita ja helpottamaan ravintoloiden arkea. Meiltä saat ratkaisut jokaiseen liikeideaan.

Lihatukku Kespro tarjoaa sujuvamman arjen!

Lihatukku Kespron valikoima sisältää suuren osan kotimaisten lihatalojen tuotteista, arvostetun Menu-tuotesarjan lihat ja lihajalosteet sekä laadukkaat, kansainväliset Kespron maahantuomat tuotemerkit, joilla on mahdollisuus erottautua muista. Kespron asiakkaana olet vapaa valitsemaan juuri omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivat raaka-aineet esikäsittelyn, hinnan ja alkuperän mukaan. Reinin Liha on osa Kesproa, joten pienen liha-alan artesaaniyrityksen karitsat, mallaspossut ja muut laadukkaat lihatuotteet tavoittavat Kespro Logistiikan avulla asiakkaat valtakunnallisesti. Kun valitset Kespron, sujuvoitat arkeasi ja saat yhdellä toimituksella kaikki tarvitsemasi. Tai hyödynnä Kespron noutotukkuja tekemällä raaka-ainetäydennyksiä juuri silloin, kun sinulle sopii.

Sesongissa nyt

Kannattavaa liiketoimintaa sesongin tuotteilla!

Kai tiesit, että kokoamme joka kuukausi helposti yhteen paikkaan tuoreimmat sesongin tuorevalikoiman kuulumiset – satokauden parhaimmistosta saatavuustiedotteisiin. Mukana lihatukku-, kalatukku- ja vihannestukkukuulumiset sekä muut tärkeät tärpit.


Valikoima

Vain Kesprosta

Reinin Liha

Reinin Liha on pieni liha-alan artesaaniyritys, jonka strategiassa painottuvat korkea laatu ja käsityö. Osana Kesproa yrityksen toimintaa ohjaa kokonaisvaltainen vastuullisuus: eläinten hyvinvointi, ruhon monipuolinen hyödyntäminen ja jäljitettävyys. Keskeisimpinä pääraaka-aineina Reinillä ovat suomalainen karitsa, nauta ja porsas. Karitsat ja mallaspossut saapuvat tuotantoon kokonaisina ruhoina, leikkaajina työskentelevät vain todelliset liha-alan ammattilaiset. Reinin brändituotteiden lisäksi yrityksen laadukkaita tuotteita löydät myös Kespron Menu-tuotteiden sarjasta, sillä Reini valmistaa useita Menu-merkin tuotteita naudan burgerpihvistä karitsan ylikypsään lihaan ja raakamakkaroihin asti.


Lihavinkit

Myynti

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus. Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin. Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa. Kysy lisää Kespron asiakaspalvelusta tai myyjältäsi!


Hedelmät, vihannekset ja kala

Kespron tuoretuotteiden laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja ravintoloiden kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tiestikö, että voit tilata Kesprosta myös vaikkapa ravintolan kukat ja viherkasvit? Tutustu lihavalikoiman lisäksi Kespron hedelmä- ja vihannes-, viherkasvi- sekä kalavalikoimaan!


Lihatukut

Katso myös...