Reinin Liha uusi brändinsä – uusi ilme parantaa laadun ja vastuullisuuden välittymistä

Kevään aikana perinteikäs helsinkiläinen lihatalo Reinin Liha uudisti brändinsä, jonka tarkoituksena on ilmentää entistä paremmin yrityksen mainetta laadukkaan lihan tarjoajana ja vastuullisena toimijana.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

”Reinin Lihalla on pitkä ja maineikas historia, mutta brändi-ilmeeltään yritys oli myös hyvin perinteinen. Halusimme uudistaa ilmeemme sellaiseksi, että se jo ensisilmäyksellä kertoo näkijälleen mistä toiminnassa on todella kyse – erinomaisesta laadusta”, kertoo Reinin Lihan toimitusjohtaja Arto Pajukko.

Kesproon kuuluvan Reinin Lihan tarinan keskiöön nostettiin pienen lihatalon mahdollisuus huolehtia kokonaisvaltaisemmin eläinten kunnioittavasta kohtelusta ja hyvinvoinnista.

”Olemme pieni liha-alan yritys, joka on aina kohdellut tuotantoeläimiä kunnioittavasti ja pyrkinyt varmistumaan näiden hyvinvoinnista. Nyt haluamme kertoa asiakkaillemme myös tämän puolen itsestämme. Hyvän lihan kriteeri on lopulta se, että myös eläin on elänyt hyvän elämän – myös elinkaarensa lopussa”, sanoo Pajukko.

Reinin tunnus pysty slogan BW 300dpi

Parhaaksi kehuttu

Brändi-ilmeen uudistuksessa uudistettiin Reinin Lihan logo, tone of voice, graafinen ilme sekä verkkosivut. Uudistuksia on toteutettu pitkin kevättä ja ne jatkuvat vuoden loppuun asti. Uusi slogan on ”Parhaaksi kehuttu”.

”Uusi modernimpi Reinin Liha on otettu hyvin vastaan sekä asiakkaidemme että kumppaniemme parissa. Tietyssä mielessä tämän tyyppistä ilmeen kirkastusta oltiin jo odotettu markkinoilla”, kertoo Pajukko.

Reinin Lihan brändi-ilmeen suunnitteli ja toteutti desing-toimisto Porkka & Kuutsa. Reinin Liha siirtyi osaksi Kesproa ja K-ryhmää vuonna 2018, mutta jatkoi myös tämän jälkeen itsenäisenä toimijana.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä