Kespro Logistiikkapalvelu

Kespro Logistiikka tarjoaa logistiset palveluratkaisut ammattilaiskeittiöille. Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaan ja kokoa liiketoimintaasi sopiva kokonaisuus useista eri vaihtoehdoista asiantuntevien myyjiemme avustuksella!

Kespro Logistiikka tarjoaa logistiset palveluratkaisut ammattilaiskeittiöille. Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaan ja kokoa liiketoimintaasi sopiva kokonaisuus useista eri vaihtoehdoista asiantuntevien myyjiemme avustuksella!

Keräilyn palvelutPeruspalvelussa asiakkaan tilaus kerätään lähtökohtaisesti rullakoihin sekä Kespron pantillisiin laatikoihin. Voit valita aluksi logistiikan kattavan peruskeräyspalvelun ja päivittää kokonaisuutta lisäpalvelujemme avulla tarpeen vaatiessa. Tärkeintä on, että ravintolasi voi keskittyä liiketoiminnan kannalta olennaiseen – me hoidamme logistiikan.

Jos sinulla on erityistarpeita liittyen tilauksesi keräilyyn, voit valita lisäksi...

Tuoteikoni

TOIMITUSYKSIKÖN VALINTA

Tarvitsetko erityisjärjestelyitä koskien toimitusyksikköä tai tarvitsetko tavanomaisesta poikkeavaa toimitusyksikköä? Onko esimerkiksi ravintolasi hissin kantokyky rajallinen?

Puolikas rullakkokeräily helpottaa erityisesti haastavissa paikoissa sijaitsevien ravintoloiden liiketoimintaa.

Lavakeräily on ratkaisu esimerkiksi laiva- ja tapahtumateollisuuden toimijoille tai teollisuus- ja keskuskeittiöille, joiden tilausmäärät ovat tavallista suuremmat.

Pakkasikoni

VIILEÄT JA LÄMPIMÄT ERIKSEEN

Tarvitsetko joustavaa purku- ja säilytysmahdollisuutta erilaisille elintarvikkeille? Valitse olosuhdekohtainen erottelu! Mikäli käytössäsi on reilun kokoinen kylmä- ja pakastehuone, olosuhdekohtainen keräily helpottaa huomattavasti ajankäyttöäsi kuormaa purkaessa.

Palvelussa viileäsäilytystä vaativat elintarvikkeet keräillään omaan rullakkoonsa ja lämpöiset omaansa (pakastesäilytystä vaativat elintarvikkeet tulevat aina omassa yksikössään). Asiakkaan luona rullakot voidaan ohjata suoraan lämpötilavaatimukset täyttävään varastoon.

TEHOSTETTU KERÄYSPALVELU

Onko yrityksessäsi useampi yrityksen sisäinen tilaaja-asiakas, kuten baari ja ravintola?

Tilaa kätevästi baarin ja ravintolan tilaukset valmiiksi kerättynä omissa rullakoissaan yhteen paikkaan toimitettuna.

Tehostetun keräyspalvelun avulla säästät aikaa kuorman vastaanotossa sekä toimituksen lajittelussa.

Toimituksen palvelutKespro Logistiikan asiakkaana tilauksesi toimitetaan elintarviketurvallisuus varmistaen, sekä kuljetuskohtaiset yksilöllisyydet huomioiden. Peruspalvelussa asiakkaan kuorma toimitetaan asiakkaalle sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Toimitettavat rullakot pakataan varastollamme fiksusti ja ne on tarpeen mukaisesti suojattu.

Tarjoamme peruspalvelun lisäksi kattavan valikoiman lisäpalveluita toimitukseen liittyen. Voit valita peruspalvelun lisäksi…

TEHOSTETTU TOIMITUSPALVELU

Onko yrityksessäsi useampi yrityksen sisäinen tilaaja-asiakas, kuten baari ja ravintola?

Tilaa kätevästi esimerkiksi baarin ja ravintolan tilaukset valmiiksi kerättynä omissa rullakoissaan baarin ja keittiön takatiloihin toimitettuna – ilman keskeytyksiä työskentelyyn.

RÄÄTÄLÖITY TOIMITUSAIKA

Tarvitsetko normaalista toimitusaikaikkunasta poikkeavaa toimitusta?

Valitse tarkan aikarajan mukainen toimitusaika tai toimitus erikseen määriteltyyn kellonaikaan mennessä.

KUORMAN PURKUPALVELU

Helpota kiirettä ja anna Kespron kuljettajan purkaa kuorma puolestasi.

Voit valita useamman palvelutason väliltä: tarjoamme palvelua rullakon ylempien tuotteiden purkamisesta aina koko kuorman hyllytyspalveluun.

Paluulogistiikan palvelutKespro Logistiikan peruspalveluun sisältyy toimitusketjun vastuullinen tehostaminen myös paluulogistiikan osalta. Kuljettaja ei poistu kuorman purettuaan tyhjin käsin, vaan nappaa mukaansa paluulogistiikkaa, kuten rullakoita ja laatikoita. Asiakkaan vastuulla on paluujakeiden valmistelu kuljettajaa varten sekä lomakkeen täyttäminen.

Lisää kierrätysastetta sekä säästä jätemaksuissa – valitse lisäksi pahvin keräyspalvelu!

Ovatko ravintolasi kierrätystilat ahtaat tai eikö niitä ole ollenkaan? Logistiset lisäpalvelut tarjoavat paluulogistiikan täydennykseksi myös pahvin keräyspalvelua. Valmistele pahvirullakot sekä paluulomake, Kespron kuljettaja hoitaa loput!


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Kespron Logistiikkapalvelusta? Asiantuntevat myyjämme auttavat liiketoimintasi tarpeiden mukaisen kokonaisuuden suunnittelussa. Täytä yhteystietosi ja keskustellaan lisää.Lue lisää Kespro Logistiikasta