Toimituspalvelut – Kespro Logistiikkapalvelu

Kespron asiakkaana tukkutilauksesi toimitetaan perille sovittuun aikaan asianmukaisesti pakattuna, elintarviketurvallisuus huomioiden. Voit valita peruspalvelun lisäksi tehostetun toimituspalvelun, räätälöidyn toimitusajan tai kuorman purkupalvelun!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Toimituspalvelut: peruspalvelut

Kespron asiakkaana tilauksesi toimitetaan elintarviketurvallisuus varmistaen sekä kuljetuskohtaiset yksilöllisyydet huomioiden. Peruspalvelussa kuorma toimitetaan sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Toimitettavat rullakot pakataan varastollamme fiksusti ja ne ovat tarpeen mukaisesti suojattu.

Tarjoamme peruspalvelun lisäksi kattavan valikoiman lisäpalveluita toimitukseen liittyen. Voit valita peruspalvelun lisäksi tehostetun toimituspalvelun, räätälöidyn toimitusajan tai kuorman purkupalvelun!

Ravintolatukku-kiinnostaa-asiakkaita logistiikka

Toimituspalvelut: lisäpalvelut


1. Tehostettu toimituspalvelu

Onko yrityksessäsi useampi yrityksen sisäinen tilaaja-asiakas, kuten baari ja ravintola? Tilaa kätevästi esimerkiksi baarin ja ravintolan tilaukset valmiiksi kerättynä omissa rullakoissaan baarin ja keittiön takatiloihin toimitettuna – ilman keskeytyksiä työskentelyyn.


2. Räätälöity toimitusaika

Tarvitsetko normaalista toimitusaikaikkunasta poikkeavaa toimitusta? Valitse tarkan aikarajan mukainen toimitusaika tai toimitus erikseen määriteltyyn kellonaikaan mennessä.


3. Kuorman purkupalvelu

Helpota kiirettä ja anna Kespron kuljettajan purkaa kuorma puolestasi. Voit valita useamman palvelutason väliltä: tarjoamme palvelua rullakon ylempien tuotteiden purkamisesta aina koko kuorman hyllytyspalveluun.

Lisätiedot

Kysy lisätietoja Kespron yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelusta. Tutustu myös Kespron vastuullisuuteen sekä osana Kespron muihin logistiikkapalveluihin.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä