Kespro - tukku foodservice-ammattilaisille

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on - ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Foodservice-tukku Kespro

Kespro on Kesko Oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Me Kesprossa suhtaudumme intohimoisesti foodservice-alaan. Tavoitteenamme on - ei enempää eikä vähempää kuin - tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja entistä suositumpaa.

Yhteistyö on onnistumisemme perusta: räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan liikeideaan sopivaksi, yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme ylpeästi sanoa, että meillä on alan paras ja laajin valikoima turvallisia ja tutkittuja tuotteita, mikä mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyt ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Emme siis todellakaan tyydy tarjoamaan kaikkea kaikille, sillä sehän on tunnetusti ei mitään ei kenellekään.

Emme jätä asiakasta yksin missään vaiheessa, vaan tarjoamme auttavaa kättä ja olkapäätä jota vasten nojata. Tiedämme, ettei se aina ole niin helppoa, vaan asiakkaamme tarvitsevat tietoa, uusia ideoita ja tukea näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen.

Kun et enää keksi, miten uudistua ja kehittää toimintaa, löydät ideoita ja inspiraatiota verkkosivuiltamme, messuiltamme, Menu-lehdestä, koulutustilaisuuksista, misa-listoista ja reseptiarkistoistamme.

Tule Kespron asiakkaaksi / tukkukortin hakeminen


Ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme tai myyntiimme. Voit myös täyttää asiakaslomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tukkukorttia varten voit myös mennä lähimpään noutotukkuumme, jossa asiakaslomakkeen täyttämällä pääset yleensä saman tien ostoksille.

Noutotukut

Noutotukkumme palvelevat läpi Suomen lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Jokaisen tukun valikoima muodostetaan paikallisia asiakkaita kuunnellen. Tukku on joustava kumppani, joka sovittaa asiat toimimaan paikallisesti tarpeidesi mukaan, esimerkiksi tiettyyn tapahtumaan liittyvien tuotteiden ja aikataulujen osalta. Henkilökuntamme tarjoaa ideoita ja ratkaisuja hyvien tuotteiden lisäksi.

Joensuun tukku Jyväskylän tukku
Kotkan tukku Kouvolan tukku
Kuopion tukku Lahden tukku
Lappeenrannan tukku Oulun tukku
Porin tukku Rovaniemen tukku
Savonlinnan tukku Tampereen tukku
Turun tukku Vaasan tukku

Ravintolatukku

Kespro laajentaa palvelua pääkaupunkiseudulla uudella Ravintolatukulla, joka vastaa erityisesti ruokaravintoloiden monipuolisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Perinteisten tukkupalvelujen lisäksi palveluita on entistä enemmän mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisen tarpeen mukaan tuotteiden tilausmäärään, kuljetusaikaan ja toimitusrytmiin liittyen.


Foodsterit

Kespron tuotekehityskeittiöt, Foodsterit, on tarkoitettu ideointiin, innovointiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. Yhdessä tekeminen jalostaa ja joukossa ilo tiivistyy. Kespron idearikkaat ammattilaiset räätälöivät tapaamisia, joissa ratkaisuja haetaan juuri kyseisen asiakkaan haasteisiin. Foodstereissa myös koulutetaan, maistatetaan ja kokeillaan uutuustuotteita sekä testataan ruoan ja viinin yhdistämistä.

Arki on paljon mukavampaa, kun asiat sujuvat. Siksipä kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme kassakone laulaisi myös tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Vastuullisuus tekee tästä maailmasta paremman paikan elää ja se tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa. Me Kesprossa toimimme vastuullisesti joka päivä. Esimerkiksi meiltä ostetut kalat uivat lautaselle jäljitettävä reittiä. Olemme muiden K-ryhmäläisten kanssa yhdessä sitoutuneet sovittuihin periaatteisiin ja näiden mukaan me sitten toimimme.

Kespro Logistiikka

Kespro Logistiikka on osa laajaa ja vastuullista Kesko Logistiikka -palvelukokonaisuutta. Toiminnan ydin on Kespro Logistiikkapalvelu: varmistamme foodservice-alan vastuulliset hankinta- ja logistiikkapalvelut ammattilaiskeittiöille – varastoinnista kuljetukseen.


Kespro työnantajana - avoimet työpaikat


Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaa sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut.

Avoimet työpaikat löydät Keskon sivuilta.

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia. Tätä kautta pääset jättämään avoimen hakemuksen >>

5

myyntialuetta

14

noutotukkua

550

kollegaa

25 000

asiakasta

Vastuullisuus Kesprossa

Uskomme vastuullisuuteen, joka tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa. Vastuullinen tapa toimia on osa jokaisen kesprolaisen työtä. Osana Kesko oyj:tä Kespro on sitoutunut yhteisesti sovittuihin periaatteisiin, jotka ohjaavat kaikkien K-ryhmäläisten toimintaa.

Kesprossa vastuullisuustyö jakautuu viiteen teemaan.

✔ Ruokahävikin vähentäminen

Edistämme foodservice-alan tietoisuutta ruokahävikin synnystä. Tarjoamme hävikin vähentämiseen työkaluja esimerkiksi tutkimusdatan, reseptiikan ja oikeiden tuoteratkaisujen avulla.

✔ Tuoteturvallisuus ja vastuullinen hankinta

Tuotetutkimus- ja hankintayksikkömme varmistavat, että tuotteet ovat käyttäjilleen turvallisia ja täyttävät laatulupaukset. Riskimaatoimittajien sertifioinnit varmentavat sosiaalisen vastuun toteutumista. Menu-tuotteiden hankintaa ohjaavat Keskon kestävän kehityksen linjaukset.

✔ Pientuottajayhteistyö

Yhteistyö suomalaisten pientuottajien kanssa kehittää tuottajien liiketoimintamalleja ja edistää suomalaisen ruoan tuotantoa, arvostusta ja saatavuutta.

✔ Ympäristö

Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksiamme. Kesko Logistiikka pyrkii vähentämään kuljetuksista aiheutuvia päästöjä ja energiankulutusta. Haluamme vähentää toiminnassamme syntyvää muovia, esimerkiksi omien merkkien pakkauksissamme.

✔ K Code of Conduct

K Code of Conductin avulla varmistetaan, että kaikilla Keskossa on sama näkemys arvoista ja periaatteista, jotka ohjaavat päivittäistä työtä. Edellytämme että myös Kespron tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit sitoutuvat K Code of Conductin mukaiseen toimintaan.

LAATU JA ELINTARVIKE­TURVALLISUUS
OIVA ELINTARVIKE­TURVALLISUUS
KALATUOTTEIDEN VASTUULLISUUS
PIENTUOTTAJAT
Lue lisää vastuullisuudestamme

KESPRO KUMPPANINA

Tehdään yhdessä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on onnistumisemme perusta: Havainnoimme ennakkoluulottomasti, ideoimme yhdessä ja kehitämme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Näin asiakkaamme voi keskittyä ydintekemiseensä.

Elämme tulevaisuutta jo tänään yhdistämällä olemassa olevan datan sekä tulevaisuuden trendit asiakkaillemme hyödyllisiksi näkemyksiksi. Tuemme asiakkaitamme näiden uusien ajatuksien soveltamisessa käytännön tekemiseen.

Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että asiakkaamme liiketoiminta olisi arjessa mahdollisimman sujuvaa ja että he menestyisivät tulevaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä.