Koulutukset

Kespro tarjoaa yhteistyössä Haaga-Helian kanssa foodservice-alan ammattilaisille suunnatut koulutuspaketit, jotka kehittävät ravintolaliiketoimintaa ja sen johtamista. Kespron asiakkaana saat Haaga-Helian koulutukset etuhintaan.

Kespro tarjoaa yhteistyössä Haaga-Helian kanssa foodservice-alan ammattilaisille suunnatut koulutuspaketit, jotka kehittävät ravintolaliiketoimintaa ja sen johtamista. Kespron asiakkaana saat Haaga-Helian koulutukset etuhintaan.

Koulutusvalikoima yhteistyössä Haaga-Helian kanssa

Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Katso lisää

Haaga-Helian ravintola-alan asiantuntijat ovat kehittäneet uuden tuotteen, joka auttaa ravintoloita nopeuttamaan liiketoiminnan kehitystä. Sparraaja on sparrauspäivän aikana tiimin jäsen, joka keskustelee asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa ja antaa käytännön ideoita yrityksen kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat ravintolat, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa ja saada konkreettista ja välitöntä hyötyä. Asiantuntija on mukana keittiössä, salissa ja muissa toiminnoissa.


Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa

Katso lisää

Opi ennakoimaan tulevia matkailualan haasteita ja mahdollisuuksia sekä rakenna kestävämpää ja kannattavampaa liiketoimintaa! Haaga-Helian Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa -koulutus tarjoaa arvokkaita taitoja liiketoiminnan päätöksenteon kehittämiseksi. Kohderyhmänä ovat johtajat ja liiketoiminnan kehittäjät, jotka haluavat oppia ennakoivan ajattelun perusteet. Kurssin tavoitteena on tarjota käytännön menetelmiä ja työkaluja henkilöstön tarpeen ennustamiseen sekä painottaa liiketoiminnan tehokkuutta ja kestävyyttä.


Uuden esihenkilön työkalupakki

Katso lisää

Haaga-Helian esihenkilökoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esihenkilönä. Tulevaisuuden työelämä edellyttää esihenkilöiltä täysin uusia taitoja. Tässä koulutuksessa käsitellään muun muassa suorituksen johtamista tavoitteiden kautta sekä positiivisista haastamista. Lisäksi johtamistaitoja kehitetään itsensä johtamisen ja itseohjautuvien tiimien kautta. Johtamistilanteiden ratkaisemista käydään läpi case-kuvausten avulla.


Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja

Katso lisää

Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on kallis investointi ja siksi se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoriutumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Haaga-Helian Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja -koulutuksen aikana käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita.


HR-koulutus Strategiasta käytäntöön (10 op)

Katso lisää

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko tukea ja työkaluja henkilöstötyöhösi? Haluatko laajentaa HR-ammattilaisten verkostoasi? Tässä Haaga-Helian HR-koulutus Strategiasta käytäntöön -koulutuksessa pääset pohtimaan strategian toteuttamista henkilöstön ja yrityskulttuurin näkökulmasta. Koulutuksen myötä saat eväitä oman organisaatiosi henkilöstötyön kehittämiseen.


ChatGPT for Business

Katso lisää

Haluatko viedä yrityksesi seuraavalle tasolle? Hyödynnetäänkö teillä jo tekoälyn tuomia mahdollisuuksia? Haaga-Helian kattava kurssi ChatGPT:n hyödyntämisestä yrityksille on täydellinen ratkaisu. Tämä kurssi keskittyy myyntiin, tiimityöhön ja yritysviestintään, ja se kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää ChatGPT:n potentiaalin maksimoimiseksi. Voit käydä tämän online-kurssin omaan tahtiisi. Koulutus on englanniksi.


Räätälöidyt koulutukset

Haaga-Helian käytännönläheiset koulutukset kattavat kaiken aina ruoanvalmistuksesta palvelumuotoiluun. Esimerkkejä koulutuksita:

  • Katelaskenta, lisämyynti & ruoka -ja juomatuotteiden hinnoittelu

  • Asiakaspalvelu & asiakaskokemuksen kehittäminen

  • Ravintolan kokonaisvaltainen kehittäminen

  • Tekoälyn hyödyntäminen Marata-alalla

Haaga-Helia toteuttaa koulutuksia muutaman tunnin etäkoulutuksista laajempiin kokonaisuuksiin.


Haaga-Helia tarjoaa kurssit ja koulutukset HoReCa-alalle

Yhteystiedot

Kaipaako yrityksesi liiketoimintaa tukevia palveluita, kuten logistisia palveluita, ostodataa tai menu-kehitystä?


Oletko kiinnostunut muista palveluista tai oletko palveluntarjoaja, joka tuottaa ravintoloille suunnattuja palveluita?


Tuoreimpia kuulumisia

Uusi asiakas? Tule Kespron asiakkaaksi!

Miksi valita Kespro?

Kättelyikoni

Sopivimmat
palvelut

Tarjoamme parhaat palvelut ravintola-arjen helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Kespron hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen logistiikkapalveluiden avulla.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Kespron on osa K-ryhmää – olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan.

Katso myös...