Astiatukku Kespro Showroom

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Showroomilla on esillä monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Showroomilla on esillä monipuolinen valikoima Astiatukku Kespron tuotteita. Tervetuloa showroomille!

Ideoita ja inspiraatiota showroomilta

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan food service -alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä. Asiantuntevat astiamyyjämme auttavat valinnoissa ja ideoinnissa, olipa kyseessä uuden ravintolan avaus tai astioiden ja keittiötarvikkeiden päivitys.


Näin saavut Astiatukku Kespro Showroomille

1. Muista sopia tapaaminen!

Showroomiin varataan aika etukäteen. Ajan voi varata varauskalenterista. Käynnistä voi myös sopia suoraan oman yhteyshenkilön kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.

2. Lisää navigaattoriin showroomin osoite

Astiatukku Kespro Showroom sijaitsee Helsngin tukkutorilla osoitteessa:

Vanha Talvitie 10 B
00580 Helsinki

3. Löydä helposti perille

Ajo joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Näkyvällä paikalla olevat Kespron logot auttavat oikean oven löytämisessä.

4. Suunnittele parhaat astiaratkaisut!

Astiasuunnittelu voi alkaa! Astiamyyjämme ovat showroomilla vastassa kahvikupin kera, minkä jälkeen pääsette kaikessa rauhassa inspiroitumaan ja suunnittelemaan yhdessä astiahankintoja.

Sovi tapaaminen Astiatukku Kespro Showroomille

Astiatukku Kespro Showroom apuna ravintoloiden astia­suunnittelussa

Astiat ovat merkittävässä roolissa mietittäessä ravintolan visuaalista ilmettä ja toiminnallisuutta. Kun ravintolaan etsitään uusia astioita, vierailu Astiatukku Kespron Showroomissa Helsingin Tukkutorilla ­kannattaa.

”Astioiden toimitusajat vaihtelevat. Mitä aiemmin hankintoja päästään miettimään, sitä laajempi valikoima vaihtoehtoja on käytettävissä”, kertoo Astiatukku Kespron osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.

Tuotteet

Tule inspiroitumaan!

Showroomin sisustus sekä tuotteistus on tehty houkuttelevaksi ja uusia ideoita ruokkivaksi. Tilassa on esillä laaja valikoima astioita ravintolan ja ammattikeittiön tarpeisiin – astioista keittiötyövälineisiin sekä ravintolan työvaatteisiin.

Showroomin tuotteistuksen ytimen muodostavat Kespron oman maahantuonnin astiastot sekä valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteet. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa esimerkiksi laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia astiamerkkejä, kuten Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt ja Villeroy & Boch.

Vain Kesprosta

Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina. Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Astiakuvastot

Astiatukku Kespro Astiakuvasto


Asiakastarinat

Astiatukku Kesprosta ratkaisut kaikkiin kattauksiin

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Kespron astiamyynnin ammattilaiset ovat valmiina löytämään ravintolaasi juuri sopivat astiaratkaisut!

Astiamyynti

Palvelemme ammattitaidolla!

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.

Tule Astiatukku Kespron asiakkaaksi

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...