Astiatukku Kespro Showroom apuna ravintoloiden astia­suunnittelussa

Astiat ovat merkittävässä roolissa mietittäessä ravintolan visuaalista ilmettä ja toiminnallisuutta. Kun ravintolaan etsitään uusia astioita, vierailu Astiatukku Kespron Showroomissa Helsingin Tukkutorilla ­kannattaa.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen, Maria Öfverström

Kuvat

Sami Heiskanen, Päivi Rücker

Astioita kaikkiin tarpeisiin

Astiatukku Kespron laajasta valikoimasta löytyvät sopivat astiat ja astiasarjat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, tyyleihin ja budjetteihin. Asiantunteva henkilökunta auttaa Astiatukku Kespro Showroomissa juuri oikeiden astiavalintojen tekemisessä.

Ravintolan astiahankintoja tehtäessä kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kun uutta ravintolaa ollaan avaamassa, astiatilausten tekeminen on ajankohtaista useita kuukausia ennen ensimmäisen asiakkaan sisään astumista.

”Astioiden toimitusajat vaihtelevat. Mitä aiemmin hankintoja päästään miettimään, sitä laajempi valikoima vaihtoehtoja on käytettävissä”, kertoo Astiatukku Kespron osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.

MN0522 Astiatukku Sanna-Niittymaki 2 Monipuoliset käyttömahdollisuudet ovat tärkeitä ottaa huomioon uusia astioita valittaessa. Astiatukku Kespron valikoiman uutuustuotteilla piristät ravintolan kattausta uuteen uskoon tai rakennat täysin uudet astiaratkaisut moneen eri tarpeeseen.

Mitä aiemmin hankintoja päästään miettimään, sitä laajempi valikoima vaihtoehtoja on käytettävissä.
Niina Lindman, Astiatukku Kespro

Sopivien astioiden valintaan vaikuttaa moni asia

”Astiavalinnoissa on otettava huomioon esimerkiksi ravintolan sisustus, pintamateriaalit, tyyli ja värimaailma. Lautasella pääosassa on luonnollisesti annos, joten ravintolan tarjoama ruoka ja sen tyyli sekä annosten koko vaikuttavat valintoihin keskeisesti. Myös halutut materiaalit, tarvittavat astiamäärät, aikataulu sekä tietysti budjetti vaikuttavat”, avainasiakaspäällikkö Sanna Niittymäki sanoo.

Showroomissa kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa astiatarpeita.

”Käymme tapaamisessa asiakkaan kanssa läpi ravintolan liikeideaa, ruokalistaa ja astioiden käyttötarkoituksia. Esimerkiksi lounaalle, a la carte- tai jaettaviin annoksiin tarvitaan hyvin erilaisia astioita, Niittymäki sanoo.


MN0522 Astiatukku Sanna-Niittymaki 3 Muun muassa maanläheiset sävyt ja materiaalit, pintakuviointi ja mattapinta astioissa ovat sesongin astiatrendejä, kertoo Astiatukku Kespron tuotepäällikkö Henna Lehmus.

Esimerkiksi lounaalle, a la carte- tai jaettaviin annoksiin tarvitaan hyvin erilaisia astioita.
Sanna Niittymäki, Astiatukku Kespro

Showroomilla on esillä laaja valikoima merkkiastioita

Helsingin Tukkutorilla sijaitsevassa showroomissa on esillä hyvin laaja valikoima astioita. Tämän lisäksi valikoimaa laajentaa erittäin kattava tilausvalikoima.

Astiatukussa seurataan tarkasti trendejä, ja näyttely täydentyy jatkuvasti uutuuksilla. Rinnalla pysyvät klassiset vaihtoehdot.

”Tällä hetkellä värilliset astiat ovat suosittuja. Toisaalta myös klassisia valkoisia astioita halutaan jälleen. Niissä voi olla esimerkiksi jokin reunakoriste tai kultareunus, ja niitä voidaan yhdistellä värikkäiden astioiden kanssa", Niittymäki sanoo.

Astiatukun tarjoama merkkivalikoima on laaja. Esimerkiksi astiamerkkejä Figgjo, Villeroy & Boch ja Bonna on saatavilla HoReCa-asiakkaille vain Kesprosta.

MN0522 Astiatukku Showroom Astiatukku Kespron Showroomissa on esillä erittäin laaja valikoima astioita.

”Figgjo-merkin värivalikoima on todella laaja, ja astiat on mahdollista kustomoida juuri oman näköisiksi esimerkiksi logolla. Lisäksi värit ja astioiden kuvioinnit ovat asiakkaan päätettävissä. Asiakkaan kannalta hyvä asia on, että Figgjo-astioiden minimitilausmäärät ovat hyvin maltilliset, eli pienemmätkin astiatilaukset onnistuvat”, Niittymäki kertoo.

Showroomiin varataan aika etukäteen. Ajan voi varata varauskalenterista. Käynnistä voi myös sopia suoraan oman yhteyshenkilön kanssa tai Kespron asiakaspalvelun kautta.


Astiatukku Kespro myyntitiimi 2022 Astiatukku Kespron asiantuntevat astiamyyjät ovat apunasi ravintolan astiaston suunnittelussa!

Astiatukku Kespro logo 1500x500

Nähdäänkö showroomilla?

”Vierailu showroomissa on ykkösjuttu, kun ryhdytään miettimään astioita. Suosittelen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella työskenteleviä vierailemaan rohkeasti showroomissa Helsingissä käynnin yhteydessä", Niittymäki kannustaa.


Psst!

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä