Tutustu Astiatukku Kespron kuvastoon!

Astiatukku Kespron uutuustuotteilla uudistat ravintolan kattausta tai tehostat keittiön toimintaa. Tarjoamme parhaimmat astiaratkaisut ravintolaasi!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro, Global ja Bamix

Lautaset bistro-tunnelmaan

Bistro-tyylisten ravintoloiden suosio näkyy myös Astiatukku Kesprossa tyylin mukaisten lautasten ja muiden astioiden kysyntänä. Villeroy & Bochin La Scala -sarjan lautasten kevyt ja kaunis muotoilu sopii täydellisesti bistro-henkisen ravintolan tunnelmaan. Valkoinen väri tuo myös raikkautta tummasävyiseen sisustukseen. Tilaustuotteena Astiatukku Kesprosta saatavilla myös La Scala Patina -sarjaa, jonka käsinmaalatut reunakuvioinnit viimeistelevät vintage-henkisen tyylin.

Astiatukku uutuudet 2023-133 1500x1000 Villeroy & Boch La Scala Patina -sarjan lautasissa on käsinmaalatut reunakuvioinnit.

Sävyt ja kuvioinnit sopivasti sekaisin

Astioissa maanläheisten värien ja murrettujen pastellisävyjen suosio jatkuu. Myös erilaisten mallien, sävyjen ja kuviointien yhdisteleminen kattauksessa on edelleen pinnalla. Yhdistelmillä saadaan ruokapöytään ja koko ravintolan tyyliin rentoa tunnelmaa.

Astiatukku uutuudet 2023 069 1500x1000 Kuvassa Bonnan ja Villeroy & Bochin lautasia.

Arvostetut Global-veitset Astiatukku Kesprosta

Global-veitset ovat syntyneet parhaista materiaaleista vahvalla japanilaisella veitsenvalmistusperinteellä. Veitset on valmistettu hienoimmasta ruostumattomasta teräksestä, terissä käytetään karkaistua Cromova 18 ruostumatonta terästä. Rockwellin asteikolla terien kovuus on C56-58, joka takaa loistavan terän pidon ja miellyttävän teroitettavuuden. Astiatukku Kesprosta on saatavilla Global-sarjan useita veitsimalleja.

Global G-5 4 veitsi Astiakuvasto 2023 1500x1000 Kokkien arvostamat Global-veitset on saatavilla Astiatukku Kesprosta.

Ainutlaatuinen Bamix® myös johdottomana

Kestävyydeltään ja suorituskyvyltään ainutlaatuinen Bamix® on inspiroinut kokkeja ympäri maailmaa vuodesta 1954 lähtien. Bamix® on pieni, mutta erittäin tehokas ja monipuolinen sauvasekoitin, joka muuntuu lisävarusteiden kera myös tehosekoittimeksi ja pieneksi monitoimikoneeksi. Perinteisten versioiden rinnalla on saatavilla nyt myös ladattava Bamix® Cordless Pro.

Bamix Cordless weiss Chickentarte front 20211217 1000x1500 Johdoton Bamix tuo joustavuutta keittiön toimintaan.

Tutustu astiakuvastoon

Astiatukku Kespron valikoiman uutuuksilla piristät ravintolan kattausta tai toteutat isomman uudistuksen ravintolan astiastoon. Katso päivitetyt astiaratkaisut Kespron astiakuvastosta. Painetun astiakuvaston saat Kespron yhteyshenkilöltäsi tai syksyn messuvierailun yhteydessä.

Astiakuvaston ja verkkokauppavalikoiman tuotteiden lisäksi tilausvalikoimastamme löytyy runsaasti lisää vaihtoehtoja, kysy näistä lisää myyjältäsi.Palvelemme ammattitaidolla

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään myös uusimmista astiatrendeistä sekä antavat vinkkejä eri sesonkeihin. Kaikki lähtee yhdessä suunnittelusta ja inspiroivien ideoiden jakamisesta.

Tuotteisiin on mahdollista tutustua myös Helsingin Tukkutorilla sijaitsevalla showroomilla. Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun.

Asiantuntevat astiamyyjämme auttavat ideoinnissa, olipa kyseessä uuden ravintolan avaus tai astioiden ja keittiötarvikkeiden päivitys. Huomioithan, että showroom palvelee vain ajanvarauksella. Tervetuloa showroomille!

MN0522 Astiatukku Sanna-Niittymaki


Jaa astiakuvasi myös sosiaalisessa mediassa

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!

Astiatukku uutuudet 2023-128 1500x1000


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä