Ravintola Torion astiat ovat paikan hengen mukaisia

Turkulaisen ravintola Torion ruokaa on twistattu maailman mauilla, johon Astiatukku Kesprosta valitut lautaset ja muut astiat sopivat värimaailmaltaan. Kauniit astiat miellyttävät Torion asiakkaita.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen, Maria Öfverström

Kuvat

Sami Heiskanen, Päivi Rücker

Torio on uusi Turun kauppatorille elokuussa avattu noin 58-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jonka lounastarjoilut aloitettiin syyskuun 2022 ensimmäisellä viikolla. Ravintolan tunnelma on rento: isot ikkunat antavat ulos joka puolelta, ja tunnelma houkuttelee poikkeamaan sisälle. Iso terassialue on kauniiden istutusten myötä luokseen kutsuva, ja kesäaikana siellä voi varmasti aistia keskieurooppalaista tunnelmaa.

Torio sijaitsee hienossa puusta rakennetussa paviljongissa, jollaisia uusitulla kauppatorilla on nyt kolme. Rakennus on itsessään arkkitehtonisesti vaikuttava. Sisustukseltaan Torio on skandinaavisen selkeä ja kaunis ja pitää sisällään hienoja yksityiskohtia.

MN0522 Astiatukku Astiat paikan hengen mukaisesti 002 Torion kauniit lautaset ovat Villeroy & Bochin valikoimasta, joka on saatavilla Suomessa HoReCa-alan ammattilaisille vain Kesprosta.

Sopivat astiat Astiatukku Kesprosta

Torion kauniit, ravintolan henkeen sopivat astiat on hankittu Astiatukku Kesprosta. Käytössä on Kesprosta hankittuja Villeroy & Boch -sarjan lautasia, kulhoja ja kahvikuppeja, Riedelin viinilaseja ja Arcoroc New York -juomalaseja. Ruoka näyttää houkuttelevalta lautasilta, joiden värimaailma ja tunnelma ovat yksi yhteen annosten kanssa. Kumpikin tukee toistaan.

MN0522 Astiatukku Astiat paikan hengen mukaisesti 001

Saimme astiat ajoissa käyttöömme Sannan avulla.
Sini Ojala, Torio

Astiat saatiin uuteen ravintolaan onnistuneesti aikataulussa

Torio tarjoaa nimensä mukaisesti ruokaa, johon raaka-aineet pyritään saamaan torilta. Juomatarjontaan haluttiin löytää esimerkiksi oluita lähialueen pienpanimoilta. Ruokaa on twistattu maailman mauilla, johon Kesprosta valitut lautaset sopivat värimaailmaltaan. Myös asiakkailta on jo ehtinyt tulla palautetta kauniista astioista.

Sopivat astiat valittiin yhdessä Astiatukku Kespron avainasiakaspäällikön Sanna Niittymäen kanssa.

”Hän auttoi valinnassa ja osasi vastata lukuisiin kysymyksiimme. Saimme paljon tietoa astioiden ominaisuuksista suhteessa käyttötarkoitukseen. Palvelu oli erinomaista. Showroomissa oli myös paljon astioita esillä, joten saimme kokeilla, miltä astiat näyttävät yhdessä ja erilaisina yhdistelminä”, Torion ravintolapäällikkö Sini Ojala sanoo.

Astioiden valinnassa vaikutti ulkonäön ohella niiden monipuolisuus käytössä. Astioiden on kestettävä suurta kulutusta. Ojalan mukaan aikataulu astioiden hankinnassa oli melko tiukka, noin kaksi kuukautta ennen avajaisia.

”Saimme astiat ajoissa käyttöömme Sannan avulla.”

Astiatukku Kespro logo 1500x500

Astiat ja astiastot ammattikeittiöille Astiatukku Kesprolta

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle. Kespron astiamyyjät auttavat mielellään valitsemaan astiat juuri sinun liiketoimintaasi sopiviksi. Lisäksi Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla tarjoten inspiroivan tilan astiahankintojen suunnitteluun.


Jaa astiakuvasi sosiaalisessa mediassa

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä