Astiatukku Kespro palveluksessasi

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Ammattikeittiöiden astiat ja astiastot

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa.

Showroom Helsingin Tukkutorilla

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan food service -alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä. Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla ajanvarauksella, sovi tapaaminen jo tänään!


Valikoima

Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana.

  • Posliini

  • Lasi

  • Aterimet

  • Kattaus & tarjoilu

  • Ruoanvalmistus & -kuljetus

  • Keittiötyövälineet ja muut ravintolatarvikkeet

  • Pienelektroniikka

  • Keittiönhoito & siivous

  • Työvaatteet & -jalkineet

  • Toimistotarvike

Tilausvalikoima

Lisäksi tilausvalikoimasta löydät vaihtoehtoja vielä enemmän! Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina.

Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Vahvista brändiäsi astioilla

Ravintolan työvaatteet

Astiatukku Kespro tarjoaa myös food service -alan työvaatteet ja -jalkineet. Katso koko valikoima astiakuvastosta!

Vastuullinen toiminta keskiössä

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa. Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.

Kuvasto

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko astioista? Haluamme auttaa sinua löytämään ravintolaasi sopivat astiat ja työvälineet. Täytä yhteystietosi ja palaamme asiaan.