Astiatukku Kespro palveluksessasi

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Meiltä astiaratkaisut ravintolaasi

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa.

Kiinnostuitko astioista?

Haluamme auttaa sinua löytämään juuri ravintolaasi sopivat astiat ja työvälineet. Ota meihin yhtettä kespro.asiakaspalvelu@kesko.fi ja 01053 24240

Vastuullinen toiminta ohjaa astioiden hankintaa

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa. Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme

Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana. Lisäksi tilausvalikoimasta löydät vaihtoehtoja vielä enemmän! Tilausvalikoimatuotteiden osalta muistathan varata toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Erotu ja vahvista brändiäsi astioilla

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi nämä viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina.

Tutustu uuteen Astiakuvastoon

Lue lisää Astiatukun kuulumisia