Astiatukku Kespro

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle.

Astiat ja astiastot ravintolaan

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa. Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana.

Astiatukku Kespro Showroom

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan foodservice-alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla ajanvarauksella, sovi tapaaminen ajanvarauskalenterin kautta!

Tutustu valikoimaan

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienennetään ympäristövaikutuksia, mutta myös samalla säästetään astiahankinnoissa. Vastuullinen toiminta ohjaa myös astioiden hankintaa Kesprossa. Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun astioille.


Vain Kesprosta

Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina. Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa. Laadukas astiavalikoimamme päivittyy koko ajan.

Astiatukku Kespron asiakkaiden onnistumisia

Elegantti kesäravintola saaristossa – astiasto Villeroy & Bochilta

Kausiravintolan avaaminen vaatii astiahankinnoilta ripeyttä sekä varmuutta laadusta. Astiatukku Kespron astiamyynnin ammattilaisten avulla ravintoloitsija Pekka Terävän ravintola Särkänlinna sai, mitä toivoi ja on valmiina kesän sesonkiin.

All day breakfast nautitaan värikkäiltä G. Benedikt -astioilta

Helsinkiläinen Lazy Fox -aamiaisravintola ja baari on vakiinnuttanut paikkansa kaupunkilaisten suosioon. Kespro on ollut mukana Lazy Foxin matkassa sen perustamisesta lähtien. Astiatukku Kespron astiamyynnin ammattilaiset suosittelivat ravintolan tarpeisiin sekä brändiin sopivan astiavalikoiman. Värikäs G. Benedikt -astiasto oli ratkaisu, jotta herkulliset annokset saivat vertaisensa astiat.

Astiakuvastot

Astiatukku Kespro Astiakuvasto


Pentik-kuvasto

Katso lisää astiainspiraatiota

Tule Astiatukku Kespron asiakkaaksi

Kiinnostuitko astioista? Haluamme auttaa sinua löytämään ravintolaasi sopivat astiat ja työvälineet. Täytä yhteystietosi ja palaamme asiaan.