Villeroy & Boch New Moon

Kiehtovasti moderni uutuusravintola-astiasto saatavilla vain Kesprosta.

Julkaistu

Kuvat

Villeroy & Boch

Kattauksen 2020-luvun isoimpia trendejä ovat maanläheiset värit, epäsymmetriset muodot sekä keramiikasta tuttu crafted (käsityöläistaito) look. Astioiden muotokieli on haettu luonnosta. Erityisesti veden hiomat kivet sekä puun eri muodot ovat suosituimpia. Nämä suuntaukset eivät ole vielä hiipumassa vaan jatkavat uusilla variaatioilla ja väreillä.

Villeroy & Boch lanseeraa markkinoille uuden ajattoman New Moon -sarjan tuomaan ryhtiä sekä yhdisteltävyyttä värien ja muotojen kanssa. New Moon-sarja on jo sellaisenaan tyylikäs, ajaton ja monipuolinen kattauksessa, mutta myös helposti muunneltavissa aina fine dining elämyksellisen tarjoilun vaativalle tasolle asti.


New Moon - suunnittelun uusi ulottuvuus

Modernin ja edistyksellisen New Moon -sarjan ideana ovat toimineet kuun eri vaiheet ja heijastukset. Sarjassa selkeät linjat kohtaavat tyylikkään ja hillityn ulkoasun. Sama selkeä linja toistuu posliinisiin astioihin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin ruokailuvälineisiin sekä kristallisiin laseihin. Silmiinpistävä muotoilu tulee erityisen hyvin esiin lautasissa. Lautasten nousevat ja laskevat reunat antavat asiakkaille kuvan kuun siluetista.

New Moon posliiniastiat

Posliiniastioissa, lautasissa ja kupeissa tyylikäs valkoinen väri saa hienon Premium-posliinin loistamaan melkein mystisesti tarjoten samalla uuden ulottuvuuden ja takuuvarman katseenvangitsijan erilaisiin kattauksiin ja tilaisuuksiin. Voit yhdistellä New Moon -tuotteita kätevästi muihin The Rock- ja Copper Glow -sarjan tuotteisiin, jolloin saat astiastostasi entistä monikäyttöisemmän ja monipuolisemman. Kaikki Villeroy & Bochin ammattilaiskäytöön suunnitellut posliiniastiat kestävät konepesun, mikroaaltouunin sekä kovaa mekaanista rasitusta.

New Moon lasit

Laadukkaasta kristallista valmistetut lasit kaltevalla kaulalla, luovat kuvan rohkeasta suunnittelusta. Normaalista poikkeava muotoilu lisää modernin ja futuristinen kohokohdan kaikkiin pöytiin ja kattauksiin. Lasit täydentävät upeasti muita New Moon premium posliini- ja ruokailuvälinesarjoja.

New Moon aterimet

Puhdasta ja hillittyä muotoilua. Kolmion muotoisen ergonimisen muodon ansiosta ruokailuvälineet istuvat mukavasti kädessä ja sopivat erinomaisesti sekä vasenkätisille, että oikeakätisille ruokailijoille.

Menu Kespro Astiatukku 5

Astiatukku Kespro palveluksessasi


  • Avainasiakaspäällikkö Sanni Leskinen, osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman, avainasiakaspäällikkö Mervi Lehisto sekä tuotepäällikkö Henna Lehmus auttavat ravintolasi astioiden valinnassa.
  • Olethan lukenut jo uusimman astiakuvastomme? Tutustu astiakuvastoomme täällä!
  • Villeroy & Bochin ammattilaiskäyttöön suunniteltuja astioita edustaa Suomessa Kespro. Kespron astiatukkuun saat yhteyden Kespron yhteyshenkilösi kautta tai ottamalla yhteyttä kespro.asiakaspalvelu@kesko.fi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä