Astiatukku Kespro palvelee

Kespro haluaa tukea ravintoloiden ja ammattikeittiöiden ratkaisuja ja tarjota toimivia, tyylikkäitä ja vastuullisia tuotteita ruoanlaittoon ja kattauksiin. Astiatukku Kespro Showroom inspiroi foodservice-alan ammattilaisia astiahankinnoissa.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Sami Heiskanen & Kespro

Astiaratkaisuissa päätöksentekoa helpottaa, mikäli tuotteisiin on mahdollisuus käydä tutustumassa ennen hankintaa. Uusi Astiatukku Kespro Showroom Helsingin Tukkutorilla tarjoaa katsauksen monipuoliseen ja laajaan, tuhansien tuotteiden valikoimaan, josta löytyvät kattavat ratkaisut kyseessä sitten uuden ravintolan perustaminen tai astioiden ja salin ja keittiön puolelle. Asiakas on tervetullut showroomiin, olipa keittiötarvikkeiden päivitys.


ML 5 21 Asiatukku palvelee 002

Monipuolinen ja vastuullinen valikoima

Syksyllä 2021 avatussa showroomissa voi tutustua inspiroivassa ympäristössä Kespron ruoanlaiton ja kattauksen tuotteisiin sekä alan viimeisimpiin trendeihin. Esillä olevien tuotteiden ytimessä ovat Kespron oman maahantuonnin astiastot sekä valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteet. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa esimerkiksi laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia Figgjo- sekä Villeroy & Boch -astiatuotemerkkejä.

”Showroomissa on mahdollisuus tutustua astioiden uutuuksiin ja koko tarjontaamme huolellisesti ajan kanssa. Etsimme oikeat tuotteet ja ratkaisut yhdessä asiakkaalle, juuri hänen ravintolansa tarpeita ja tyyliä vastaaviksi”, kertoo Astiatukku Kespron osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.

ML 5 21 Asiatukku palvelee 003

Panostaminen laadukkaisiin ja kestäviin astioihin pienentää ympäristövaikutuksia ja säästää samalla astiahankinnoissa pidemmällä aikavälillä.

”Astiastoa ja kattausratkaisuja kehittämällä ravintoloilla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaansa kannattavammaksi. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä”, kertoo Lindman.

Jatkuvasti päivittyvään näyttelyvalikoimaan kuuluu kattaustuotteiden ja keittiövälineiden lisäksi esillelaitto-, säilytys- sekä kuljetustuotteita. Showroom on tarkoitettu foodservice-alan ammattilaisille, ja se palvelee ajanvarauksella Kespron asiakkaita ympäri Suomen.

Astiamyynnin ammattilaiset


ML 5 21 Asiatukku palvelee 004

Ritva Kurki-Aura, palveluasiantuntija (vas. ylhäällä); Päivi Suoverinaho, täydennyssuunnittelija; Sanni Leskinen, avainasiakaspäällikkö; Henna Lehmus, tuotepäällikkö; Mervi Lehisto, avainasiakaspäällikkö (vas. edessä) & Niina Lindman, osto- ja myyntipäällikkö.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä