Lääkäri, tarjoilija ja kirjanpitäjä seisovat pahvilaatikoissa ravintolan edessä.

Kespro Kumppanipalvelut

Kespron omien palvelujen lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniyritystemme kanssa laadukkaita palveluita, jotka saat Kespron asiakkaana käyttöön räätälöidyin eduin ja hinnoin. Tarkkaan valitun palvelukumppaniverkoston tarjonta rakentuu tutkituista asiakkaidemme tarpeista sekä muuttuvan toimintaympäristön lähtökohdista.

Kespron omien palvelujen lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniyritystemme kanssa laadukkaita palveluita, jotka saat Kespron asiakkaana käyttöön räätälöidyin eduin ja hinnoin. Tarkkaan valitun palvelukumppaniverkoston tarjonta rakentuu tutkituista asiakkaidemme tarpeista sekä muuttuvan toimintaympäristön lähtökohdista.

Hei ravintolayrittäjä, taas olisi uusia palveluita!

Kespron Palveluiden tukkukauppa laajenee sopivasti vilkkaan kesäkaupan kynnyksellä: RaflakonsulttiKamupak ja K-Rauta liittyvät mukaan Kespron palveluverkostoon. Uudet palvelut tarjoavat Kespron asiakkaille ratkaisut uuden ravintolan perustamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna sekä monipuoliset vaihtoehdot rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen.​​ ​

Ravintolaliiketoiminnan kehitys

Raflakonsultti

Raflakonsultti – Perusta ja kehitä menestyvä ravintola

Katso lisää

Oletko perustamassa uutta ravintolaa? Tai tarvitsetko apua liiketoiminnan kehittämiseen? Raflakonsultti tarjoaa Kespron asiakkaille monipuolisia ratkaisuja uuden ravintolan perustamisen kriittisiltä alkumetreiltä asti tai apua jo olemassa olevan liiketoiminnan kehittämiseen. Uutta ravintolaa perustaessa tai liiketoimintaa kehittäessä pätevät yleensä samat lainalaisuudet liiketoimintaideasta riippumatta, siksi palvelut sopivat kaikenlaisille ravintoloille ja kahviloille. Saat Kespron asiakkaana Raflakonsultin konsultaatiopalvelut käyttöön Kespron asiakkaan etuhintaan helposti etäyhteydellä kaikkialla Suomessa.

 • Uuden ravintolan tai ravintoloitsijan palvelut: 1-2 h alkukonsultointi, kätevä tarkistuslista ravintolan perustamiseen sekä tarvittavasta tuesta sopiminen

 • Kehittämispalvelut: veloitukseton 30 min alkukonsultointi sekä tarvittavasta tuesta sopiminen


Vastuullisuus ja kierrätys

Lassila & Tikanoja – Jätehuoltopalvelut ravintoloille

L&T – Jätelakikonsultointi ja jätehuoltopalvelut

Katso edut

Lassila & Tikanoja auttaa pistämään keittiön kierrätysasiat kuntoon laadukkailla jätehuoltopalveluilla. Uudistuneen jätelain asettamien vaatimuksien ohella myös kuluttajien odotukset ravintoloiden vastuullisuudesta korostuvat.

 • Maksuton jätelakikonsultointi

 • 1 kk ilmaiset jätehuoltopalvelut


Suomen Kasviöljykierrätys (SKK) – jäterasvojen keräyspalvelu ravintoloille

SKK – Ilmainen jäterasvojen keräyspalvelu

Katso edut

Suomen Kasviöljykierrätys Oy on Pohjoismaiden suurin käytettyjen elintarvikerasvojen kerääjä. Toiminta on valtakunnallista ja keräyskalusto on kehitettyä keräämistä varten. Öljyn jatkojalostus tapahtuu modernissa ja automatisoidussa tehtaassa, josta käsitelty bioöljy jatkaa matkaa yhä kasvaviin käyttökohteisiin.​

 • Maksuton käytettyjen elintarvikerasvojen keräysastioiden toimitus ja keräys


Autoilu- ja liikenneasemapalvelut

K-Auto – autoilupalvelut ravintoloille

K-Auto – Kaikkea autoiluun liittyvää

Katso edut

K-Auto tarjoaa Suomen laajimman sähköautovalikoiman ja tehokkaat autoiluvaihtoehdot foodservice-alan yrityksille. Monipuolinen palveluvalikoima sisältää ratkaisut yksittäisistä autoista laajempiin kokonaisratkaisuihin.

 • Kattava autovalikoima

 • Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

 • Veloitukseton Yritystili K-Lataukseen

 • Uusiin ladattaviin leasing-autoihin 5000 km lataussaldoa


Neste – liikenneasemapalvelut ravintoloille

Neste – Liikenneasemapalvelut

Katso edut

Neste tarjoaa ravintola-alan yrittäjille ratkaisut edulliseen ja kannattavaan auton käyttöön. Neste-liikenneasemaetuina Kespron yritysasiakas saa muun muassa polttoaine- ja autopesualennukset käyttöön ympäri Suomea. Yrityksen autosta kannattaa pitää huolta. Se on samalla myös ravintolan liikkuva käyntikortti, jota voi hyödyntää ravintolan mainospintana.

 • Yritysalennus autopesuista ja polttonesteistä

 • Käytössäsi myös Neste-verkosto ja maksuvälineet


Hävikinhallinta, omavalvonta ja pöytävarausjärjestelmä

Hukka AI – Digitaalinen hävikinhallintapalvelu

Hukka AI – Digitaalinen hävikinhallintapalvelu

Katso edut

Hukka AI on helppokäyttöinen, älykäs ja edullisesti skaalattava palvelu ruokahävikin kirjaamiseen ja vähentämiseen. Hukka AI mahdollistaa kestävämmät ja kannattavammat ravintolat puolittamalla niiden ruokahävikin sadoille suomalaisille ammattikeittiöille.

 • Käyttö on helppoa

 • Ei isoja alkuinvestointeja

 • Ohjelmisto mittaa ja analysoi hävikin määrän puolestasi

 • Digitaaliset sertifikaatit


NSnappy – Digitaalinen omavalvontapalvelu

NSnappy – Digitaalinen omavalvontapalvelu

Katso edut

Nokeval tarjoaa foodservice-alan toimijoille olosuhdevalvontaan ratkaisun, jolla varmistaan ammattikeittiön ruokaturvallisuuden taso digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonta- ja hygieniasuunnitelma. Kespron yritysasiakkaana Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelun sekä Kiillon Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelun saa vaivattomasti käyttöön markkinoiden parhailla eduilla.

 • Säästä aikaa automatisoimalla omavalvonnan rutiinit

 • Johda ruokaturvallisuuden laatua ja seuraa reaaliajassa, mitä keittiössäsi tapahtuu

 • Lisää suorituskykyä ja paranna työntekijäkokemusta moderneilla työvälineillä


Prego Booking – Pöytävarausjärjestelmä

Prego Booking – Pöytävarausjärjestelmä

Katso edut

Prego Booking tuo ravintola-alan toimijoille mahdollisuuden hyötyä uudenlaisista digitaalisista ratkaisuista ja työvälineistä ravintolan kapasiteetin hallinnassa, sekä hyödyntää omaa asiakas- ja varausdataansa tehokkaammin. Lisäksi se mahdollistaa ravintolan paremman asiakaskokemuksen, oman asiakas- ja varausdatan omistamisen sekä kiinteät, ennakoitavat kulut. Tulevaisuudessa Prego Booking kehittyy täydeksi asiakasdatan ohjausjärjestelmäksi.​

 • Kuukausilisenssin kolme ensimmäistä kuukautta –50 %

 • Käyttöönottomaksu –30 %

 • Monipuoliset tuki- ja koulutuspalveluta sekä käyttöönoton tuki


Take away

Kamupak – Uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna

Kamupak – Uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna

Katso edut

Kamupak tarjoaa Kespron asiakkaille uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna. Uudelleenkäytettävien take away -astioiden avulla voit olla modernisti vastuullinen ja hyödyntää kiertotaloutta uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Ja tietenkin samalla säästää take away -pakkausten kustannuksissa.

 • Ilmainen toimitusmaksu uudelleenkäytettäville take away -astioille


Smart Set – Take away -asiantuntijapalvelut

Smart Set – Take away -asiantuntijapalvelut

Katso edut

Smart Set auttaa asiakkaitaan kehittämään take away-liiketoimintaansa vastuulliseksi ja kustannustehokkaaksi. Se tarjoaa foodservice-asiantuntijapalveluja ja kokonaispakkausratkaisuja yksittäisistä ravintoloista isoihin ravintolaketjuihin ja kävijämääriltään suuriin tapahtumiin. Smart Set on rakentanut kolme eri palvelupakettia Kespron asiakkaille etuhinnoin.

 • S: Take away -kokonaisuus Kespron valikoimasta

 • M: Take away -pakkausten ja brändin yhteensovittaminen

 • L: Ravintolan visuaalisten elementtien uudistaminen


Ravintolatilat

K-Rauta – Rautakauppa ravintoloille

K-Rauta
– Rautakauppa ravintoloille

Katso edut

K-Rauta auttaa ravintoloitsijoita onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti – olit sitten ensikertalainen tai jo kokenut remontoija.

 • Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen.

 • Maksuton suunnittelupalvelu tai palveluaika lähimmässä K-Raudassa.

 • Muista myös, että saat Kespron asiakkaana Suunnittelupalvelu Soihdun palvelut etuhintaan -10 %. Käyttäessäsi tila- ja sisustussuunnittelun palveluita, voitte yhdessä suunnittelijan kanssa hyödyntää myös K-Rauta PRO Dekostudiota.


Lindström – Vaihtomatto- ja wc-tilapalvelut ravintoloille

Lindström – Vaihtomatto- ja
wc-tilapalvelut

Katso edut

Lindström tarjoaa foodservice-alan yrityksille laadukkaan vaihtomattopalvelun sekä sairaalatason hygeniaratkaisut wc-tiloihin. Puhtaat ja edustavat matot toivottavat asiakkaan tervetulleeksi ravintolaan ja järkevästi sijoitellut käsihygieniaratkaisut vakuuttavat ravintolan turvallisuustasosta.

 • Vaihtomatot veloituksetta 3 kk

 • Ravintolan omaan design mattoon – 20 %

 • Sovitut hygienialaitteet keittiöön ja wc-tiloihin veloituksetta 3 kk


Suunnittelutoimisto Soihtu – Tila- ja sisustussuunnittelu

Suunnittelutoimisto Soihtu – Tila- ja sisustussuunnittelu

Katso edut

Suunnittelutoimisto Soihtu Oy on tiiviisti mukana projektien elinkaaressa alun ideoinnista aina lopulliseen toteutukseen ja jälkiseurantaan, sitoutuen asiakkaaseen sekä projekteihin. Tarpeen vaatiessa toimistolta onnistuu koko projektinhallinta ja tuotannon koordinointi sekä rakennuttaminen avaimet käteen -periaatteella. Suunnitteluperiaatteina ovat toimivuus, kauniit tilat ja kustannustehokkuus.

 • Soihdun tila- ja sisustussuunnittelupalvelut –10 %​​


Työvoima, työterveys ja hyvinvointi

Eezy – Henkilöstöpalvelut ravintoloille

Eezy –
Henkilöstöpalvelut

Katso edut

Eezy mahdollistaa koko Suomeen ammattitaitoiset hotelli- ja ravintolatyöntekijät. Henkilöstövuokraus on joustava ja ketterä tapa tasata foodservice-alan liiketoiminnan suhdannevaihteluita ja resurssitarpeita.

 • Varmuutta ja ennustettavuutta markkinatilanteeseen

 • Laadukas työntekijäpooli

 • Näppärä applikaatio työntekijäpankkien selaamiseen, työntekijöiden tilaamiseen ja tuntien hyväksyntään

 • Ei työlästä rekrytointiprosessia

 • Tilausten palveluaste on alle 3 h


Täsmä Työterveys – Työterveyshuolto ravintoloille

Täsmä Työterveys – Työterveyshuolto

Katso edut

Täsmä Työterveys tarjoaa foodservice-alan toimijoille monipuoliset työterveyshuollon palvelut. Kartuta samalla omaa ymmärrystäsi työterveydestä, sairauspoissaolojen ehkäisystä ja siitä, miten voit työnantajana ratkaista työkykyhaasteita.

 • Työterveyshuollon pakettihinnoista –10 %

 • Koulutuskokonaisuus: työterveyden ABC pk-yrittäjälle


Vierumäki – Virkistyspalvelut: majoitus ja kuntokartoitus

Vierumäki – Virkistyspalvelut: majoitus ja kuntokartoitus

Katso edut

Vierumäellä monipuolinen liikuntatarjonta, upea luonto ja laajat palvelut tarjoavat upeat puitteet henkilöstön virkistäytymiseen, hyvinvointiin ja kokoustamiseen. Vierumäen tarjoama peruskuntokartoitus sopii erinomaisesti lähtötason selvittämiseksi ja kunnon kehittymisen testiksi. Testistä saa monipuolisesti tietoa lihas- ja kestävyyskunnosta sekä liikkuvuudesta.

 • 1 hh + peruskuntokartoitus 199 €/hlö

 • 2 hh + peruskuntokartoitus 149 €/hlö


HR, talous- ja palkanlaskenta sekä työvuorosuunnittelu

Accountor – Talous- ja palkanlaskentapalvelut ravintoloille

Accountor – Talous- ja palkanlaskenta

Katso edut

Accountor tarjoa foodservice-alan toimijoille monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisut, jotka räätälöidään aina sopiviksi yrityksen tarpeiden perusteella. Palveluita ovat mm. taloushallinto, HR-asiat rekrytointeineen, palkanlaskenta, lakituki ja työvuorosuunnittelu.

 • Taloushallinnon palvelut etuhintaan

 • TES:in mukainen työsopimuspohja käyttöön maksutta

 • Accountorin asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä laadittu vakiomuotoinen osakassopimus etuhintaan


Accountor – Henkilöstöpalvelut ravintoloille

MaraPlan Pro – Työvuorosuunnittelu

Katso edut

Accountorin MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Se on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto, jonka avulla voidaan kätevästi suunnitella ja käsitellä ravintola-alan työvuoroja ja tehostaa työvuorosuunnitteluprosessia.

 • MaraPlan Pro:n käyttöönotto –30 % alennuksella

 • Kilpailukykyinen työntekijäkohtainen kuukausisopimus


Kaikki palvelut

Kaikki palvelut tukkuhintaan ravintoloille Kesprosta!

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut vuokrahenkilöstöstä työterveyteen – helposti yhden tukun kautta. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamimme palveluiden lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia tukkupalveluita ja ratkaisuja ravintolan kannattavan liiketoiminnan kehittämiseen. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä.

Yhteystiedot

Kaipaako yrityksesi liiketoimintaa tukevia palveluita, kuten logistisia palveluita tai räätälöityjä koulutuksia?


Oletko kiinnostunut muista palveluista tai oletko palveluntarjoaja, joka tuottaa ravintoloille suunnattuja palveluita?


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Tilaa Kespron uutiskirje

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Valitse useista eri uutiskirjeistä liiketoimintaasi sopiva vaihtoehto.


Liity mukaan Digiraatiin

Digiraadissa kuulet ensimmäisenä Kespron uusista digipalveluista! Lisäksi pääset vaikuttamaan Kespron digitaalisten palveluiden kehitykseen saadessasi kysely- ja haastattelukutsuja.


Katso myös...